Alles verandert, behalve...

Alles verandert, behalve... - Henk Groen | Fthsonline.com

...er portal voor managers en ... Typhoon: alles verandert, behalve de blote voeten ... alles behalve / allesbehalve plezierig | Genootschap Onze ... ... . Met strijkersensemble Hoewel hij er 'een beetje bang' voor is, duikt Typhoon begin volgend jaar de theaters in met het strijkersensemble ... Alles verandert, behalve de topman Frans van Houten, de huidige topman van Philips. Beeld anp. Er is onderzoek gedaan naar de achtergrond van topmannen en de conclusies herinneren aan die oude ... Alles verandert behalve Alles verandert behalve 2 Wij willen het toonaangeve ... Alles verandert, behalve de topman | Trouw ... ... Alles verandert behalve Alles verandert behalve 2 Wij willen het toonaangevende postbedrijf zijn, waarin klanten hun vertrouwen stellen voor de fysieke en beveiligde elektronische verdeling van hun zendingen, Alles verandert, behalve de topman. Bestuursvoorzitter is nog altijd overwegend man, universitair geschoold en van gegoede komaf. KOOS SCHWARTZ 23 oktober 2015, 1:34 Alles verandert in het leven, behalve een Steinway. NEW YORK, 20 MEI. Ze springt van de ene piano van wereldklasse naar de andere, en vervolgens weer naar een andere; ... 'Alles in ons leven is veranderd, behalve God' In 2014 krijgen Dennis en Martine een heftig auto-ongeluk. Dennis belandt met een dwar...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Groen
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Alles verandert, behalve....pdf

OMSCHRIJVING

De schrijver wilde allereerst zelf kennis maken met de oorsprong van drie belangrijke levensbeschouwingen: Boeddhisme, Christendom en Islam en hun initiators: Gautama Boeddha, Jezus Christus en Mohammed. Dank zij Wikipedia en andere bronnen heeft hij zo veel mogelijk objectieve, feitelijke informatie geselecteerd, geordend, geverifieerd en vervolgens compact en overzichtelijk weergegeven. Niet alleen vindt u in het boekje de levensloop van elk van de drie hoofdpersonen maar ook hun erfenis en wat de erfgenamen met die nalatenschap hebben gedaan, gedurende de eerste drie eeuwen na hun overlijden. Speciale aandacht krijgt de verdere geschiedenis van het Christendom, met name het Protestantse deel, waarmee de schrijver zelf opgevoed is.Uit interviews die de drie hoofdpersonen bereid waren te geven aan de schrijver blijkt hoe ze nu zelf kijken naar hun intenties en wat daarvan terecht is gekomen.Tenslotte geeft de schrijver zijn persoonlijke visie op "geloven nu" en PKN. Hij geeft ook mogelijkheden die hij ziet om de interesse te vernieuwen, onder meer door het versterken van het gemeenschappelijke tussen de vele geloofsovertuigingen en het aantrekkelijker maken van geloofsbijeenkomsten.Vernieuwen betekent echter loslaten, hoe doe je dat? Hij eindigt met zijn persoonlijk antwoord op de vraag die de titel stelt.

Wil je het boek lezen?Alles verandert, behalve... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Groen. Lezen Alles verandert, behalve... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN