Beroepsvreeemdeling

Beroepsvreeemdeling - Niels Mulder | Fthsonline.com

...n het veld in Java, in Thailand en de Filipijnen ... Beroepsvreeemdeling: antropoloog in het veld: Amazon.de ... ... . Hij verhaalt van zijn verwarring door teleurstellingen, wanhoop, stupiditeiten en toevalligheden, van zijn plotseling dagende inzichten en succesjes. Van zijn stuitende ontmoeting met zichzelf, met zijn ... Niels Mulder (1935) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als beroepsvreemdeling, als antropoloog in het veld in Java, in Thailand en de Filipijnen. Hij verhaalt van zijn verwarring door teleurst ... Beroepsvreeemdeling | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Hij verhaalt van zijn verwarring door teleurstellingen, wanhoop, stupiditeiten en toevalligheden, van zijn plotseling dagende inzichten en succesjes. Van zijn stuitende ontmoeting met zichzelf, met zijn vooroordelen ... intellectuele biografie van antropoloog in thailand, indonesie en filipijnen Het boek Beroepsvreeemdeling, geschreven door Niels Mulder, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Beroepsvreeemdeling bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Beroepsvreeemdeling Niels Mulder • Boek • paperback. Samenvatting . Niels Mulder (1935) kijkt in deze intellectuele biografie terug op zijn leven als beroepsvreemdeling, als antropoloog in het veld in Java, in Thailand en de Filipijnen. Beroepsvreeemdeling; Beroepsvreeemdeling antropoloog in het veld. Niels Mulder Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,75 ISBN: 9789079700936, 208 blz., september 2018 Formaat: 22,6 (h) x 15,1 (b)...

INFORMATIE

AUTEUR
Niels Mulder
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
Beroepsvreeemdeling.pdf

OMSCHRIJVING

intellectuele biografie van antropoloog in thailand, indonesie en filipijnenNiels Mulder (1935) kijkt in deze intellectuele biografie terugop zijn leven als beroepsvreemdeling, als antropoloog in hetveld in Java, in Thailand en de Filipijnen. Hij verhaalt van zijn verwarring door teleurstellingen, wanhoop, stupiditeiten en toevalligheden, van zijn plotseling dagende inzichten ensuccesjes. Van zijn stuitende ontmoeting met zichzelf, met zijnvooroordelen, bekrompenheid en op de universiteit ingeprenteideeën.Hij neemt geen blad voor de mond en vertelt hoe hij het zagen beleefde en hoe dat niet bij eenieder in goede aarde viel.Hij vertelt van zijn ervaringen met het lage leven in de stedelijke "onderbuik', van zijn nogal intensieve contacten met leden van de aristocratie, en van zijn frontale botsing met academische vooroordelen.En steeds stelt hij zich de vraag: Is hij als toerist van andermans leven werkelijk thuis onder vreemden of is hij voornamelijk een zwerver die vooral thuis is bij zichzelf? Wat is er nou zo boeiend aan een eenzame vreemdeling te zijn onder onbekende lieden?Zijn verhaal is bijzonder leerzaam voor studenten, aankomendeveldwerkers, hun leermeesters in de "ivoren toren' en de liedendie via ontwikkelingswerk in vergelijkbare omstandighedenkomen te verkeren.

Wil je het boek lezen?Beroepsvreeemdeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niels Mulder. Lezen Beroepsvreeemdeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN