Dos bolas, por favor!

Dos bolas, por favor! - Sancho Vanherck | Fthsonline.com

...avor!. En dan te weten dat er overal vreemde vogels zijn ... Dos bolas, por favor! | Boek.be ... ... Het plan was eenvoudig: zij zou zich inschrijven voor een cursus Spaans en hij zou naar de bakkersschool gaan. Ze gingen allebei avondlessen volgen. Ze zouden hun werk opgeven en hun huis in België verkopen en in Spanje een patisserie openen. Met gebak en zelfgemaakt schepijs. Bestel Dos bolas, por favor! van Sancho Vanherck. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dos bolas, por favor! (Paperback). En dan te weten dat er overal vreemde vogels zijn...He ... Boek: Dos bolas, por favor! - Geschreven door Sancho Vanherck ... . En dan te weten dat er overal vreemde vogels zijn...Het plan was eenvoudig: zij zou zich inschrijven voor een cursus... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Vanherck, Sancho - Dos bolas, por favor! - een Belgische ijsjesman in de Spaanse Pyreneeën Dos bolas, por favor!. een Belgische ijsjesman in de Spaanse Pyreneeën, Paperback alle aanbiedingen vergelijken Beste prijs: € 18, 50 (vanaf 25-05-2016) Dos bolas, por favor! Sancho Vanherck • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 153mm x 225mm Aantal pagina's: Niet bekend Uitgeverij: Kramat, uitgeverij ISBN: 9789462420281 ... Dos bolas, por favor book. Read reviews from world's largest community for readers. Het plan was eenvoudig: Lut zou zich inschrijven voor een cursus Spaa... Dos bolas, por favor! Een Belgische ijsjesman in de Spaanse Pyreneeën. Auteur: Sancho Vanherck; SKU: 9789462420281; Verschenen: 17-06-2015; Leverbaar: Direct; Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis; Druk: 1 e druk Dos bolas, por favor! Dos bolas, por favor! een Belgische ijsjesman in de Spaanse Pyrene...

INFORMATIE

AUTEUR
Sancho Vanherck
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
Dos bolas, por favor!.pdf

OMSCHRIJVING

En dan te weten dat er overal vreemde vogels zijn...Het plan was eenvoudig: zij zou zich inschrijven voor een cursus Spaans en hij zou naar de bakkersschool gaan. Ze gingen allebei avondlessen volgen. Ze zouden hun werk opgeven en hun huis in België verkopen en in Spanje een patisserie openen. Met gebak en zelfgemaakt schepijs. Met écht artisanaal roomijs.Het liep niet helemaal zoals verwacht, maar het leverde wel een heerlijk boek op. Een vrolijk verslag van een poging om een ander bestaan op te bouwen in Sobrarbe, een dunbevolkte uithoek van de Pyreneeën.Hugo 'Sancho' Vanherck (1956, Retie, Kempen) leidde een gevarieerd beroepsleven en was o.m. seizoenarbeider en cafébaas, winkelier, acteur in een pretpark, postbode, magazijnier en verkoper. Al die tijd onderhield hij zijn schrijftalenten met erg gesmaakte artikelen over natuurbeleving in een Gents natuurtijdschrift.In 2000 opende hij met zijn vrouw een gebak- en ijsjeszaak in de Spaanse Pyreneeën. Meer dan 10 jaar zouden ze deze zaak draaiende houden. Zijn debuut is het vrolijke verslag van deze periode.

Wil je het boek lezen?Dos bolas, por favor! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sancho Vanherck. Lezen Dos bolas, por favor! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN