Een onderzoekende houding in bedrijf

Een onderzoekende houding in bedrijf - Arnout Schuitema | Fthsonline.com

...n door Arnout Schuitema & Maaike van den Herik ... bol.com | Een onderzoekende houding | 9789046905319 ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Een onderzoekende houding in bedrijf. Bestel 'Een onderzoekende houding' vanaf € 16.95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting De onderzoekende houding - in de zin van een reflectieve houding gerelateerd aan een onderwijsideaal - wordt beter gestimuleerd als de studenten (in her genoemde onderzoek deelnemers aan een post-initiële lerarenopleiding) starten met een verkenning van de bedoelingen van hun onderwijs en de eigen rol daarbinnen, om pas daarna over te gaan tot het formuleren van een eigen onderzoeksvraag en ... een onderzoekende houding. hoofdstuk defin ... Hoe stimuleer je een onderzoekende houding? - HANovatie.nl ... ... een onderzoekende houding. hoofdstuk definitie van onderzoekende houding: de mate waarin iemand gemotiveerd is, het vertrouwen heeft en in veelheid aan 24 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop een onderzoekende houding op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig een onderzoekende houding 78 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met een onderzoekende houding! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Wat vraagt een onderzoekende houding van studenten en vooral ook hoe ontwikkel zij dat? Met deze vragenlijst krijgt een student een beter beeld van welke aspecten bijdragen aan een onderzoekende houding en wat de beroepspraktijk later van hem of haar verwacht. In een inventarisatie onder deelnemers, worden een kritische houding (zeker in deze tijd van alternative facts), nieuwsgierigheid, betrokkenheid en openheid veel genoemd. Aspecten die sterk overeenkomen met aspecten die in het onderzoek naar boven kwamen, toen 23 docenten van opleidingen in het sociale domein gevraagd werd naar hun beelden bij de onderzoekende professional: Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Een onderzoekende houding, geschreven door Maaike van den Herik & Arnout Schuitema. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over social work, Een onderzoekende houding, Praktijkgericht Onderzoek, samenvatting, Pedagogiek, onderzoekende houding, PGO ... Een onderzoekende houding is bedoeld voor studenten in de beginfase van educatieve en sociale studies in het hoger onderwijs. Maaike van den Herik en Arnout Schuitema houden zich binnen ler...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnout Schuitema
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
Een onderzoekende houding in bedrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Hbo-studenten moeten kritisch kunnen redeneren en argumenteren, zaken vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken en om kunnen gaan met complexe, soms tegenstrijdige informatie. Een onderzoekende houding in bedrijf geeft handvatten voor het aanleren van een onderzoekende houding binnen het economische domein.Een onderzoekende houding in bedrijf leert toekomstige professionals te observeren wat er om hen heen gebeurt, er kritische vragen over te stellen, goed te evalueren en te reflecteren. Op toegankelijke wijze komen belangrijke eigenschappen aan de orde, zoals opmerkzaamheid, nieuwsgierigheid, bedachtzaamheid en kritisch zijn. Het boek bevat praktijkgerichte oefeningen en een zelfscan om de eigen ontwikkeling te volgen en doelen te bepalen.Dit boek is een variant op Een onderzoekende houding (binnen het sociale domein). De inhoud is volledig geactualiseerd en toegespitst op het economische domein, bijvoorbeeld door het gebruik van economisch vakjargon. Nieuwe oefeningen en praktijkcases sluiten beter aan op huidige ontwikkelingen binnen het economische domein.Een onderzoekende houding in bedrijf is geschikt voor de opleidingen HBO Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en Commerciële economie.Arnout Schuitema houdt zich binnen lerarenopleidingen en bij sociale studies onder andere bezig met leerlijnen praktijkonderzoek en de ontwikkeling en implementatie van programma's rond de onderzoekende houding. Greet van der Kaap is docent communicatieonderzoek en praktijkadviseur bij de opleiding Communicatie van Hogeschool Windesheim. Maaike van den Herik werkte voorheen samen met Arnout Schuitema aan leerlijnen praktijkonderzoek en programma's rond de onderzoekende houding en is momenteel directeur van een Basisschool.

Wil je het boek lezen?Een onderzoekende houding in bedrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnout Schuitema. Lezen Een onderzoekende houding in bedrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN