Healing en 'alternatief' genezen

Healing en 'alternatief' genezen - Peter Jan Margry | Fthsonline.com

...hie en osteopathie, evenals methoden zoals de antroposofische geneeswijze en ... Broekhuis | Healing en 'alternatief' genezen, Peter Jan Margry ... ... Paranormaal genezen wordt steeds meer geaccepteerd in onze huidige samenleving en wint meer en meer aan populariteit. Aura readings kunnen een nuttig middel zijn om meer inzicht in jezelf en je leven te krijgen. Na de aura reading is het mogelijk actief aan de slag te gaan met jezelf en je leven door een aura healing te doen. Healing en 'alternatief' genezen. Ziek zijn en (alternatief) genezen zijn v ... PDF Healing en 'alternatief' genezen ... . Healing en 'alternatief' genezen. Ziek zijn en (alternatief) genezen zijn van alle tijden. De afgelopen decennia zien we echter belangrijke verschuivingen. De markt voor 'niet-medische' vormen van genezen heeft zich verbreid, vernieuwd, geprofileerd, en bovenal is ze een steeds vanzelfsprekender plaats in het leven van alledag gaan innemen. Dat laatste geldt niet alleen voor een groep die soms ... Healing en 'alternatief' genezen: een culturele diagnose | Peter Jan Margry | ISBN: 9789462987890 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Buy Healing en 'alternatief' genezen: een culturele diagnose 01 by Margry, Peter Jan (ISBN: 9789462987890) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Het wordt tijd dat alternatieve geneeswijzen uit de taboesfeer komen, juist omdat zoveel mensen er gebruik van maken. Dat stelt etnoloog Peter Jan Margry (Meertens Instituut), auteur van 'Healing en alternatief genezen'. In zijn boek laat hij zien dat het fenomeen veel groter is dan menigeen denkt. En toch! Naar schatting zou 35% van de Nederlanders wel eens iets 'alternatiefs' hebben gedaan of ondergaan. Peter Jan Margry beschrijft in Healing en 'alternatief' genezen het actuele veld van de alternatieve geneeswijzen en biedt ook een neerslag van het onderzoek door het Meertens Instituut. Op alternatieve geneeswijzen rust ten onrechte een taboe dat vooral in stand gehouden wordt door de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Dat stelt antropoloog Peter Jan Margry in zijn recent verschenen boek 'Healing en alternatief genezen'. Healing en 'alternatief' genezen. [Peter Jan Margry] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... KANKER ALTERNATIEF GENEZEN SPIRITUEEL EN EMOTIONEEL. ... Zij heeft diverse keren een healing bij mij gedaan, en ik heb dat als heel prettig en helend ervaren. Warm aanbevolen dus. Voor de prijs hoef je een bezoek aan Helen niet te laten, informeer maar! Zij woont in Bennebroek....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Jan Margry
DIMENSIE
5,94 MB
BESTANDSNAAM
Healing en 'alternatief' genezen.pdf

OMSCHRIJVING

Ziek zijn en (alternatief) genezen zijn van alle tijden. De afgelopen decennia zien we echter belangrijke verschuivingen. De markt voor 'niet-medische' vormen van genezen heeft zich verbreid, vernieuwd, geprofileerd, en bovenal is ze een steeds vanzelfsprekender plaats in het leven van alledag gaan innemen. Dat laatste geldt niet alleen voor een groep die soms met 'zwevers' is aangeduid, maar het gaat om een massale behoefte binnen de Nederlandse samenleving.Is dit geen contradictie? Want hoe is het mogelijk dat in het hoogontwikkelde Nederland van vandaag zoveel mensen een beroep doen op onbewezen niet-reguliere behandelwijzen van healing en genezing? Een schijnbare tegenstelling? Mensen met een goed opleidingsniveau laten zich niet verleiden tot dit soort praktijken? En toch! Naar schatting zou 35% van de Nederlanders wel eens iets 'alternatiefs' hebben gedaan of ondergaan.Peter Jan Margry beschrijft in Healing en 'alternatief' genezen het actuele veld van de alternatieve geneeswijzen en biedt ook een neerslag van het onderzoek door het Meertens Instituut. Deze instelling houdt zich in het algemeen bezig met cultuurverschijnselen van het dagelijks leven. Daaronder valt het fenomeen van 'alternatief genezen'. Ook al denken we bij 'genezen' aan een biologische en medisch-wetenschappelijk context, toch blijkt 'genezen' ook nadrukkelijk afhankelijk van uiteenlopende culturele en sociale aspecten en omstandigheden. Sterker nog, 'genezen' is voor een belangrijk deel cultureel bepaald.Voor het eerst is er nu een neutraal boek over alternatief genezen dat het fenomeen niet de lucht in prijst, noch verkettert, maar de waarde en betekenis ervan voor de moderne samenleving verkent en de kwesties eromheen uitlegt.

Wil je het boek lezen?Healing en 'alternatief' genezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Jan Margry. Lezen Healing en 'alternatief' genezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN