Bevlogen aan het werk

Bevlogen aan het werk - Wilmar Schaufeli | Fthsonline.com

...doening. Zeker nu we met zijn allen langer moeten doorwerken, is het belangrijker dan ooit om plezier te halen uit je werk ... Workshop 'Bevlogen aan het werk: hoe dan?' - WGV Zorg en ... ... . Wie bevlogen is, heeft passie voor zijn werk, krijgt er energie van en werkt met plezier. En nu we met zijn allen langer moeten doorwerken, kunt u er dus maar beter voor zorgen dat u dat met plezier doet. 'Bevlogen aan het werk' is een helder geschreven boek voor iedereen die zich met bevlogenheid in organisaties bezighoudt: werknemers, managers, p&o'ers, professionals en beleidsmakers ... Hij schreef het boek Bevlogen aan het werk. Schaufeli: 'Nee, uit onderzoek blijkt dat bevlogenheid juist beschermt teg ... Bevlogen aan het werk door Wilmar Schaufeli, Pieternel ... ... ... Hij schreef het boek Bevlogen aan het werk. Schaufeli: 'Nee, uit onderzoek blijkt dat bevlogenheid juist beschermt tegen burn-out. Dat men vaak dénkt dat bevlogen mensen burn-out raken komt doordat bevlogenheid wordt verward met workaholisme (werkverslaving). Als je bevlogen bent, loop je warm voor je werk. Je bent er enthousiast over en je doet het omdat je het graag wilt, niet omdat het moet. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor de organisatie waarvoor je werkt, want doordat je goed in je vel zit, ben je productiever, maak je minder fouten en meld ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilmar Schaufeli
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
Bevlogen aan het werk.pdf

OMSCHRIJVING

Bevlogen aan het werk 1e druk is een boek van Wilmar Schaufeli uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058713308 Werken is meer dan alleen geld verdienen. Werken kan een doel geven en een bronzijn van energie en voldoening. Zeker nu we met zijn allen langer moeten doorwerken, is het belangrijker dan ooit om plezier te halen uit je werk. Bovendien leveren passie en enthousiasme niet alleen persoonlijk voordeel op, ook de organisatie vaart er wel bij. Zo zijn bevlogen werknemers klantvriendelijker, zorgen ze voor een hogere omzet, zijn trouw aan de organisatie en maken minder ongelukken en fouten. Trend of niet, je kunt bevlogenheid maar beter serieus nemen en er, als werknemer en organisatie, aandacht aan besteden.

Wil je het boek lezen?Bevlogen aan het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilmar Schaufeli. Lezen Bevlogen aan het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN