Birdpix 5

Birdpix 5 - D. Schoonhoven | Fthsonline.com

...oon was hier. With over 1.000 active posters and nearly 5 ... bol.com | Birdpix 7 - Birdpix 7 | 9789079588046 | Daan ... ... .000 unique visitors a day is birdpix.nl one of the... Bestel Birdpix / 7 van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 5 Reacties Ik eindigde mijn vorige blog met redelijk droevig nieuws. Van dit nieuwe blog word ik behoorlijk vrolijk. Ik heb namelijk op fotografiegebied eigenlijk niks te klagen. Mijn gemaakte foto's zijn namelijk niet onopvallend gebleven bij een aantal mensen. Bent u op zoek naar een boek over vogelfotografie? Beki ... Birdpix 7 - De 77 meest fotogenieke vogels ... . Bent u op zoek naar een boek over vogelfotografie? Bekijk het boek: Praktijk Boek vogelfotografie - BIRDPIX 8. Beoordeeld met 8.7/10 - Steun Vogelbescherming - Gratis bezorgd - 10% ledenkorting - Advies in onze winkel in Zeist....

INFORMATIE

AUTEUR
D. Schoonhoven
DIMENSIE
11,51 MB
BESTANDSNAAM
Birdpix 5.pdf

OMSCHRIJVING

Birdpix 5 is een gedurfd fotoboek. Het is een boek dat iedereen boeit vanwege de indringende manier waarop vogels in beeld zijn gebracht. Het is een boek dat de vogelliefhebber raakt en de natuurfotograaf prikkelt. Het daagt uit om verder te kijken, roept verwondering op en vraagt erom zelf aan de slag te gaan.De 70 deelnemende fotografen delen hun kostbare fototips en nemen je mee op hun ontdekkingstochten en in hun schuilhutten. Het lange wachten, de koude nachten en het afzien zijn voelbaar. Het resultaat is verbluffend: actiefoto’s, sfeerfoto’s, foto’s van bijzonder vogelgedrag en kunstzinnige foto’s wedijveren om de aandacht.Birdpix 5 bouwt voort op de inzette traditie van kwaliteitsfotoboeken, maar voegt daar door het sterk gewijzigde ontwerp, vormgeving en meer inhoud, sterke elementen aan toe, zodat het boek interessant is voor de algemene natuurliefhebber, de vogelaar en de fotograaf.Birdpix 5 is meer: meer pagina’s (28 extra pagina’s), meer foto’s, meer fotografen en meer inhoud. Kortom: laat je verrassen door de foto’s, de verhalen en de baanbrekende vormgeving.

Wil je het boek lezen?Birdpix 5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Schoonhoven. Lezen Birdpix 5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN