Dwalmgasten

Dwalmgasten - Mischa Andriessen | Fthsonline.com

...het vergund is niet te hoeven meemaken hoe de ander sterft: ze veranderen tegelijk, zij in een linde, hij in een eik ... Dwalmgasten, Mischa Andriessen - Ebook - 9789023499459 ... ... . Het liefdevolle en het verschrikkelijke sl Het e-book Dwalmgasten, geschreven door Mischa Andriessen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Dwalmgasten is een bundel van uitersten, met gedichten over oorlogsgeweld en mensen die op de vlucht slaan, maar ook over grote levensvervullende liefdes, zoals die van het echtpaar aan wie het vergund is niet te hoeven meemaken hoe de ander sterft: ze veranderen tegelijk, zij in een linde, hij in een eik. Dwalmgasten book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Dwalmgasten is een bundel van uit ... Dwalmgasten - Mischa Andriessen - (ISBN: 9789023499350 ... ... . Dwalmgasten book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Dwalmgasten is een bundel van uitersten, met gedichten over oorlogsgewel... Dwalmgasten is een bundel van uitersten, met gedichten over oorlogsgeweld en mensen die op de vlucht slaan, maar ook over grote levensvervullende liefdes, zoals die van het echtpaar aan wie het vergund is niet te hoeven meemaken hoe de ander sterft: ze veranderen tegelijk, zij in een linde, hij in een eik. Het liefdevolle en het verschrikkelijke sluiten elkaar niet uit maar vullen elkaar aan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mischa Andriessen
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Dwalmgasten.pdf

OMSCHRIJVING

Dwalmgasten is een bundel van uitersten, met gedichten over oorlogsgeweld en mensen die op de vlucht slaan, maar ook over grote levensvervullende liefdes, zoals die van het echtpaar aan wie het vergund is niet te hoeven meemaken hoe de ander sterft: ze veranderen tegelijk, zij in een linde, hij in een eik. Het liefdevolle en het verschrikkelijke sluiten elkaar niet uit maar vullen elkaar aan, de taal is dreigend en geladen. De dichter zoekt een verbindingspunt tussen het persoonlijke en het mythische, tussen de kleine en de grote verhalen.Wie wil begrijpen, moet bewegen. Wie wil ervaren, moet open zijn, ook voor vreemde gasten open doen.

Wil je het boek lezen?Dwalmgasten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mischa Andriessen. Lezen Dwalmgasten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN