Als hij maar gelukkig is

Als hij maar gelukkig is - Robin Norwood | Fthsonline.com

...pgaande invloed uitgeoefend op het leven van miljoenen lezers over de hele wereld ... Norwoodgroep "Als Hij maar gelukkig is" | De Havenloods ... .In Als hij maar gelukkig is komen vrouwen aan het woord die te veel in de liefde investeren en er te veel van verwachten, vrouwen die de neiging hebben ... In 'Als hij maar gelukkig is' schrijft psychotherapeute Robin Norwood over vrouwen die te veel in hun partner investeren. Het gaat om vrouwen die te veel van de liefde verwachten en de neiging hebben zichzelf op te offeren en weg te cijferen, allemaal in de hoop dat híj gelukkig zal zijn. Als hij maar gelukkig is … 5 december 2015 Geef een reactie Ik herkende zeker ... bol.com | Als hij maar gelukkig is (ebook), Robin Norwood ... ... . Als hij maar gelukkig is … 5 december 2015 Geef een reactie Ik herkende zeker een aantal autistische trekken, maar daar had ik tegen hem tot dan toe niets over gezegd omdat ik geen stempel op hem wilde drukken als dat niet nodig was voor hemzelf. Als hij maar gelukkig is Published on October 10, 2016 October 10, 2016 • 2 Likes • 1 Comments. Report this post; Karin De Smit Follow Specialisaties Stress/burnout, rouw/verlies, interim ... OMSCHRIJVING. Vrouwen die zichzelf wegcijferen in de hoop dat hun man of vriend daardoor gelukkig zal worden, vrouwen die alleen met hèm bezig zijn, altijd excuses voor hèm weten te verzinnen, wachtend op het moment dat hij onder invloed van hun zelfopofferende liefde zal veranderen. over die vrouwen gaat Als hij maar gelukkig is.Robin Norwood laat in dit boek vrouwen aan het woord die te ......

INFORMATIE

AUTEUR
Robin Norwood
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
Als hij maar gelukkig is.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouwen die zichzelf wegcijferen in de hoop dat hun man of vriend daardoor gelukkig zal worden, vrouwen die alleen met hèm bezig zijn, altijd excuses voor hèm weten te verzinnen, wachtend op het moment dat hij onder invloed van hun zelfopofferende liefde zal veranderen. over die vrouwen gaat Als hij maar gelukkig is.Robin Norwood laat in dit boek vrouwen aan het woord die te veel in de liefde investeren en er te veel van verwachten. Ze helpt hen te begrijpen waarom ze telkens op hetzelfde soort man vallen en ze leert hen hoe ze daar verandering in kunnen brengen.Als hij maar gelukkig is is een baanbrekend boek waarin relaties, partners, emoties en frustraties helder worden geanalyseerd en dat voor het leven van ontelbaar veel vrouwen van grote betekenis is geweest.Robin Norwood heeft een praktijk voor huwelijks- en gezinstherapie in Californië.

Wil je het boek lezen?Als hij maar gelukkig is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin Norwood. Lezen Als hij maar gelukkig is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN