ANWB ontdek - Fuerteventura

ANWB ontdek - Fuerteventura - Susanne Lipps | Fthsonline.com

... van handige internetsites, informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, festivals en evenementen, plattegronden, rondwandelingen en excursies ... ANWB reisgids Ontdek Fuerteventura | 2015 | 9789018038250 ... ... . De ANWB reisgids Ontdek Fuerteventura neemt u o.a. mee op ontdekkingsreis door dit gebied aan de hand van 10 hoogtepunten. Ontdek Fuerteventura met de compacte reisgids ANWB Extra Fuerteventura! Met de aanwezigheid van prachtige zandstranden én de niet toeristische hoofdstad vind je een variatie aan mogelijkheden. De ANWB Extra reisgids Fuerteventura biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezi ... I Lanzarote and Fuerteventura Spain - ANWB ... . De ANWB Extra reisgids Fuerteventura biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Fuerteventura is een van de Canarische eilanden en ligt voor de Afrikaanse westkust. De 150 stranden - voornamelijk langs de oostkust - zijn erg geliefd. Maar met wandelpaden naar bergtoppen en wegen door de woestijn biedt het eiland méér dan zon, zee en strand alleen. Auto huren Fuerteventura. Fuerteventura is één van de Canarische eilanden. De Spaanse archipel voor de kust van Marokko. Het is een eiland met een vreemd landschap, maar prachtige goudgele zandstranden. Maar behalve zon en zee is er nog genoeg te ontdekken op het eiland. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. ANWB Ontdek reisgids Fuerteventura Verken Fuerteventura op een andere manier met de compleet vernieuwde ANWB Ontdek reisgids Fuerteventura! Natuurlijk mag je de heerlijke stranden aan de uitgestrekte kust niet missen, maar ga eens van de gebaande paden en ga op vogelexcursie naar Vega de Río Palmas. Of volg een route langs de historische molens op het eiland. De Ontdek reisgids Fuerteventura ... Anders dan de andere Kanarische eilanden hebben Lanzarote en Fuerteventura een indrukwekkend woestijnlandschap waar bijzondere planten en vogels als kraagtrappen en renvogels leven. ... ANWB Ontdek reisgids Ligurië Italiaanse Rivièra . 18,50. ANWB Ontdek reisgids Loiredal . 18,50. Take the slow road Schotland . 25 ... Paperback / ANWB Ontdek Reisgids Fuerteventura De nieuwste ANWB reisgids Fuerteventura. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. - Voor individuele reizig...

INFORMATIE

AUTEUR
Susanne Lipps
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
ANWB ontdek - Fuerteventura.pdf

OMSCHRIJVING

Vast onderdeel van elke Ontdek gids is 'de Favorieten', de lievelingsplekken van de auteur. En ook de 10 ontdekkingsreizen, waarmee de lezer zelf actief iets nieuws ontdekt, de bestemming zelf beleeft. Tevens een aantal essays met interessante achtergronden. Met deze gids in de hand ontdekt de lezer de bestemming op een nieuwe manier en wordt verrast met nieuwe informatie.

Wil je het boek lezen?ANWB ontdek - Fuerteventura in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne Lipps. Lezen ANWB ontdek - Fuerteventura Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN