De Schaduwbokser

De Schaduwbokser - Johan Zonnenberg | Fthsonline.com

...o: het gelezen boek . het gelezen boek uit Bovenkarspel ... De Schaduwbokser - Dé Dementie-winkel.nl ... . Antiquariaat Het Gelezen Boek ... Behn Noel.,De schaduwbokser. Zwarte beertjes pocket 1829. tweedehands te koop voor €3.00 Bestel De schaduwbokser Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Met de roman De Schaduwbokser geeft auteur Johan Zonnenberg vervolg aan zijn schrijverscarrière. In deze aangrijpende, maar ook met humor geschreven, p ... De schaduwbokser - Chicklit.nl ... . In deze aangrijpende, maar ook met humor geschreven, prachtig gecomponeerde roman is de moeder van Victor aan het dementeren. Victor bezoekt haar wekelijks, maar hij leeft al heel zijn leven in conflict met haar. De Schaduwbokser Johan Zonnenberg • ebook • epub. Samenvatting . Victor, dertig jaar, geboortefotograaf, kijkt terug op zijn leven en volgt het spoor naar het beginpunt. Na het stuklopen van zijn relatie met Amy gaat hij uit wanhoop daten. Drie dates worden een totale mislukking. Rudy, de schaduwbokser. Ingmar Vriesema; 11 maart 2011 Leestijd 1 minuut Iedere sterveling stond in de schaduw van de legendarische bokser Cassius Clay alias Mohammed Ali. Zijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Zonnenberg
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
De Schaduwbokser.pdf

OMSCHRIJVING

Victor, dertig jaar, geboortefotograaf, kijkt terug op zijn leven en volgt het spoor naar het beginpunt. Na het stuklopen van zijn relatie met Amy gaat hij uit wanhoop daten. Drie dates worden een totale mislukking. Eén date, Monique, geeft hem moed, niet zozeer voor een nieuwe relatie maar moed als hij naar zichzelf kijkt. Hij kijkt verder terug in zijn leven. Hoe Amy en hij elkaar hebben leren kennen, hoe fantastisch het was en hoe triest het werd. Zijn vriendschap met Rolf toen hij naar het havo ging en hoe dramatisch die ten einde kwam. Zijn basisschool en het verschrikkelijke ongeluk met zijn 'buitenspeelvriendje' Maarten. Door alles heen speelt het levenslange conflict met zijn moeder. Zoals zij hem heel zijn leven heeft dwarsgezeten, het steekt als een graat achterin zijn keel. Victors moeder is inmiddels aan het dementeren en zit in een verzorgingstehuis. Nu gaat hij elke week bij haar op bezoek. Die bezoeken zetten zijn herinneringen en emoties op scherp, bevestigen regelmatig het heftige conflict met zijn moeder, maar helpen hem ook om zijn verleden verder te verkennen en zorgen voor onverwachte, tedere momenten. Bij zijn laatste bezoek in het verhaal vertelt zij wat er rond Victors geboorte met haar is gebeurd en hoe dat haar drastisch veranderde. Eindelijk kan Victor zijn verleden zoals hij zelf zegt 'steen voor steen gaan opbouwen'. Over de auteur Johan Zonnenberg is een ervaren auteur, die al vele boeken op zijn naam heeft staan. Van korte verhalen tot gedichten, en van romans tot non-fictie. Met zijn werk is hij al menigmaal in de prijzen gevallen en tot 'lijstjes' doorgedrongen; zo bereikte hij met z'n roman Stella A-Z in Libelle's Spannende-verhalenwedstrijd van (2009) de top-20 ranglijst. In 2014 won hij de Paul Harland Debuutprijs voor Fantastiek met de vertelling ZeroKelvin en met Legoland werd hij genomineerd voor het beste reisverhaal Boekenweek 2014.

Wil je het boek lezen?De Schaduwbokser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Zonnenberg. Lezen De Schaduwbokser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN