De U-curve

De U-curve - Kieran Setiya | Fthsonline.com

...ven tegenzit. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat ... De U-curve - Kieran Setiya | 9789402756814 | Standaard ... ... ... De U-curve is een heldere, grappige en wijze gids vol verrassende inzichten en praktisch advies voor het vinden van een diepere betekenis - ook, of juist - als het leven even tegenzit. Productinformatie . Binding: Epub Auteur: Kieran Setiya Bestandstype: epub ... De U-curve van Kieran Setiya (boek, paperback, ISBN 9789402729900). Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van ... De U-curve - HarperCollins Holland ... . Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het... De Van Deemter-vergelijking is een vergelijking die gebruikt wordt bij chromatografie om een verband te leggen tussen de elutiesnelheid en de schotelhoogte voor een kolom.Uit de vergelijking blijkt dat er een optimale elutiesnelheid is die correspondeert met een minimale schotelhoogte. Verhoging van de elutiesnelheid zal aan het begin een daling geven in de schotelhoogte totdat er een minimum ... De U-curve hoe filosofie kan inspireren om de weg te vinden naar het geluk. Kieran Setiya . Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het midden van ons leven naderen, hoe groter de kans op een dieptepunt. Ooit bevinden ... De U-curve is een heldere, grappige en wijze gids vol verrassende inzichten en praktisch advies voor het vinden van een diepere betekenis - ook, of juist - als het leven even tegenzit. Specificaties Uitgever. HarperCollins. Vertaler. Renske Groeneveld. Druk. 1. Verschenen. jan. 2019. Bladzijden. 192. Kieran Setiya De U-curve. Gedrukt boek . Zelfhulpgids met filosofen als gids bij existentiële vragen rond de midlife-periode in eenvoudige taal. Genre Non-Fictie Onderwerpen Psychologie van de middelbare leeftijd, filosofie, middelbare leeftijd, Wijsbegeerte, Psychologie, Midlifecrisis, Filosofische aspecten, Geestelijk leven, Theologie algemeen...

INFORMATIE

AUTEUR
Kieran Setiya
DIMENSIE
10,62 MB
BESTANDSNAAM
De U-curve.pdf

OMSCHRIJVING

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de tevredenheid met ons eigen leven de vorm heeft van een U. Hoe dichter we het midden van ons leven naderen, hoe groter de kans op een dieptepunt. Ooit bevinden we ons allemaal op de bodem van die U. Hoe kunnen we nog voldoening uit het leven halen als onze weg al grotendeels is uitgestippeld en de toekomst vast lijkt te liggen?Kieran Setiya tackelt deze fundamentele vragen door terug te grijpen naar grote filosofen en denkers en die naast zijn eigen ervaringen te leggen. Hij laat ons zien waarom missing out goed is, hoezeer onze opties overgewaardeerd zijn en waarom je vooral blij moet zijn als je een fout maakt.De U-curve is een heldere, grappige en wijze gids vol verrassende inzichten en praktisch advies voor het vinden van een diepere betekenis - ook, of juist - als het leven even tegenzit.

Wil je het boek lezen?De U-curve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kieran Setiya. Lezen De U-curve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN