Het pnf-concept in de praktijk

Het pnf-concept in de praktijk - P.M.C. Beckers | Fthsonline.com

... praktijk (vertaald in 20 talen), de multidisciplinaire behandeling van dwarslaesiepatiënten, alsook over ganganalyse en looptraining ... Het PNF-concept in de praktijk - geneeskundeboek.be ... .(Zie ook www.borntomove.be ) Zoek ook in Franstalige zoekertjes Zoek alleen in titel Zoek Het PNF-concept in de praktijk. Elsevier gezondheidszorg, Maarssen 2001. ISBN 90-352-2363-2: Klik hier voor Duitstalige|Engelstalige boeken. ... Auteur: Tom Lanoye. Nederlands Prometheus, Uitgeverij augustus 2011 EPUB met digitaal watermerk Samenvatting Een onvoorspelbare parabel rond liefde en dood, het mythische Vlaanderen en de onmogelijkheid van communicatie…De beeldschone Katrien Deschryver kan haar glorieuze leven niet anders zien dan als een stuk toneel, gespeeld door een ongetalenteerde actrice. Voor het oplossen van gedragsproblemen bestaan nu eenmaal geen simpele recepten. ... Dit boek laat zien hoe verschillende wetenschap ... Studystore | Het pnf-concept in de praktijk, Beckers, P.M ... ... . Voor het oplossen van gedragsproblemen bestaan nu eenmaal geen simpele recepten. ... Dit boek laat zien hoe verschillende wetenschappelijke disciplines in de loop der tijd hebben bijgedragen aan de behandeling van gedragsproblemen. ... Het Pnf-Concept In De Praktijk. Medische wetenschappen. Aanwinsten van Anet Periode 2013/10 [1]Medische wetenschappen. Aanwinsten van Anet bmy Demografie Schaakmat of aan zet? Monitor voor lokaal ouderenbeleid in Vlaanderen / Dominique bootonderhoud in de praktijk : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. PNF-concept in de praktijk (Beckers) * Medische fysiologie (Bernards) (wij gebruiken fysiologie van Van den Berg. Ik vind deze zelf duidelijker) * Diagnostiek in de fysiotherapie (Brouwer) (standaard, moet je gewoon eens lezen) * Doen en blijven doen (Burgt) (idem, beschrijft methode van gedragsverandering zoals die gebruikt wordt in de fysio) Gebruikt: zie foto's (Geneeskunde & Tandheelkunde) - Te koop voor € 15,00 in Antwerpen articulatie in de praktijk consonanten : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. (www.IPNFA.org) Hij heeft sinds 1975 meer dan 40 jaar ervaring als kinesitherapeut en op de dienst dwarslaesie in het revalidatiecentrum van Hoensbroek (Nederland). Hij is auteur van verschillende boeken en artikels over het PNF concept in praktijk (vertaald in 20 talen), de multidisciplinaire behandeling van dwarslaesiepatiënten, alsook over...

INFORMATIE

AUTEUR
P.M.C. Beckers
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
Het pnf-concept in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

PNF (Proprioceptieve Neuromusculaire Facilitatie) is een wereldwijd bekend oefenconcept. Door gebruik te maken van proprio- en exteroceptieve prikkels ambieert het PNF-concept een groter rendement te bereiken dan het klassieke oefenconcept. Voorheen was het concept vooral bedoeld voor de behandeling van neurologische aandoeningen, tegenwoordig heeft het zich verder ontwikkeld tot een effectief behandelingsconcept voor alle aandoeningen van het bewegingsstelsel. De PNF-aanpak omvat een dynamische, actieve oefenmethode, waarbij specifieke, wetenschappelijk onderbouwde facilitatiemiddelen worden toegepast om het oefeneffect te optimaliseren. De onderliggende gedachte hierbij is dat ieder mens over een aantal latente motorische mogelijkheden beschikt die alleen via een intense, probleemgerichte en positieve totaalbenadering aan de oppervlakte komen. Deze vierde druk van Het PNF-concept in de praktijk is geheel herzien en in een nieuw 'jasje' gestoken. Met deze nieuwe druk geven de auteurs een gedetailleerd overzicht van alle facilitatietechnieken. Die technieken worden zowel beoefend op de behandelbank en de oefenmat als bij de looptraining. De praktische uitvoering is helder beschreven en wordt met veel illustraties en patiëntenfoto's getoond. Fysiotherapeuten en studenten krijgen met dit boek in één keer alle recente ontwikkelingen van het internationale PNF-concept in handen. De auteurs zijn zelf geoefende PNF-docenten. Math Buck en Dominiek Beckers werken beiden in het Revalidatiecentrum Hoensbroek. Susan Adler uit Californië was werkzaam in Vallejo en stond jarenlang aan het hoofd van de internationale opleiding tot PNF-docent. ??

Wil je het boek lezen?Het pnf-concept in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.M.C. Beckers. Lezen Het pnf-concept in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN