Houvast

Houvast - Harlan Coben | Fthsonline.com

...nthousiaste, ervaren medewerkers en een heel groot netwerk ... Houvast van Linda Jansma | Boek en recensies | Hebban.nl ... . De makelaars beschikken over gedegen kennis van de (lokale) vastgoedmarkt, bijgestaan door onze binnendienst. Houvast Elk mens heeft houvast nodig in het leven - je verbinden met iets of iemand om je zodoende veilig te wanen. Een vrouw, kind, man, huis, idee, bezit, werk, roem, onsterfelijkheid. Wanneer je in de woestijn bent, maakt het feitelijk niet uit waar je gaat zitten. Links, rechts, voor of achter, het is allemaal eender en ... Welkom op de Homepagina van vzw Houvast ... . Links, rechts, voor of achter, het is allemaal eender en even leeg. houvast. als woordenboektrefwoord: houv a st: o. (-en), gelegenheid om vast te houden ; kram of klamp. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: houvast (zn ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordverv...

INFORMATIE

AUTEUR
Harlan Coben
DIMENSIE
6,23 MB
BESTANDSNAAM
Houvast.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe ver ga je om je kind te beschermen? Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. Maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de zelfmoord van zijn klasgenoot Spencer Hill zijn ze helemaal bezorgd. Ze installeren een programma op Adams computer en al na enkele dagen worden ze opgeschrikt door een e-mail van een onbekende afzender: 'Hou je gedeisd en alles komt goed.' Terwijl Betsy Hill een website voor haar zoon bekijkt, samengesteld door zijn klasgenoten, valt haar oog op een foto die lijkt te zijn gemaakt op de avond van zijn zelfmoord. Spencer was niet alleen... Betsy meent Adam Baye te herkennen op de foto - en als die vervolgens vermist wordt, voorspelt dit weinig goeds. Tia en Mike Baye zullen voor zichzelf de vraag moeten beantwoorden: wil je echt álles van je kinderen weten?

Wil je het boek lezen?Houvast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harlan Coben. Lezen Houvast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN