De kunst van het weggooien

De kunst van het weggooien - Nagisa Tatsumi | Fthsonline.com

...tel is zij zelfs de inspiratiebron van Marie Kondo ... De kunst van het weggooien - Pagina 2 - Viva Forum ... . Het te bespreken boek heet 'De kunst van het weggooien' en is in 2000 geschreven door de Japanse auteur Nagisa Tatsumi. Ze inspireerde de afgelopen jaren meer dan twee miljoen Japanners om zich te ontdoen van overbodige spullen om zo de rust, ruimte en sereniteit terug te brengen die zo kenmerkend zijn voor Japanse interieurs. Voor dit soort zaken zou je een tijdelijke opslagruimte kunnen overwegen. Op de website opslagprijzen.nl kun je prijzen ve ... bol.com | De kunst van het weggooien (ebook), Nagisa ... ... . Op de website opslagprijzen.nl kun je prijzen vergelijken van opslagbedrijven in jouw regio. Zo zie je maar, weggooien is een kunst. De echte kunst is echter om niets weg te gooien, maar om je oude spul op die plek te krijgen waar een ander er wat aan heeft. De kunst van hetweggooien Enorme groei De informatiehuishouding van het Rijk kent vele kamers, wandelgangen en verdiepingen. Informatie die wordt geproduceerd door het openbaar bestuur stroomt van en naar de Tweede Kamer, mensen in het land, specialisten en eigen medewerkers. Toen al die informatie nog analoog was, stond ze in mappen en in kasten of hing ze in dossierladen. De kunst van het weggooien | ISBN 9789021565019 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde toen ik begon te lezen.' - Marie Kondo De kunst van het weggooien 21-10-2012 12:03 65 berichten 1; 2; 3; Constanze zondag 21 oktober 2012 om 12:03 Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Mijn missie dit weekend: een huis dat helemaal op orde is. Een onhaalbaar doel ... 'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi...

INFORMATIE

AUTEUR
Nagisa Tatsumi
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het weggooien.pdf

OMSCHRIJVING

'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde toen ik begon te lezen.' - Marie Kondo Weggooien is niet zo makkelijk als het lijkt. Het druist in tegen onze toenemende behoefte aan hergebruik. Elke keer als we iets wegdoen, zegt een stemmetje in ons: 'Wat een verspilling!' Nagisa Tatsumi analyseert dit psychologische mechanisme en helpt ons bij het overwinnen van schuldgevoel en schaamte. Daarnaast leert ze ons om al op het moment van aankoop kritisch te zijn en geeft ze tips voor het aanschaffen van nieuwe spullen, zodat we de vicieuze cirkel van kopen en weggooien kunnen doorbreken.

Wil je het boek lezen?De kunst van het weggooien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nagisa Tatsumi. Lezen De kunst van het weggooien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN