Gekleurd glas

Gekleurd glas - Gerda van Wageningen | Fthsonline.com

...appingen buiten. Glaskoning heeft de kleuren brons, grijs en groen beschikbaar, en biedt verschillende diktes van 4 tot en met 10 mm ... Gekleurd glas - www.glaskoning.be ... . Foka Glas-in-lood heeft een enorme glascollectie blank en gekleurd glas op voorraad.Honderden kleuren en glasstructuren.Glasplaten in de webwinkel worden gesneden in de verzendmaat van 0,12 m² (30x40 cm). Neem voor andere maten contact met ons op. In onze winkel geldt geen beperking op de maatvoering; ook een strookje van 5 cm is mogelijk. Op zoek naar een Gekleurd Glas? Gekleurde Glazen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel ... Producten - Gekleurd Glas ... . Op zoek naar een Gekleurd Glas? Gekleurde Glazen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Veiligheidheids gekleurd Lacobel Safe glas. Gekleurd glas voor alle toepassingen binnenshuis. (niet hittebestendig) Achterkant beschermd met veiligheidsfolie. Dit beschermd de kleur en het glas valt bij breuk niet in scherven maar blijft bijeen. Thermisch gehard gekleurd veiligheidsglas Dit is tot 5 maal sterker dan normaal glas met dezelfde dikte. Gekleurd glas is de gekleurde versie van glas en is bedoeld als een decoratief blok. Het heeft dezelfde functie als normaal glas, maar kan niet in dezelfde recepten gebruikt worden. Gekleurd glas Prachtige effecten met gekleurd glas. Glas is in zuivere vorm transparant. Lang geleden, in de 13e eeuw ontdekten de Venetianen de kunst van het maken van gekleurd glas.Het geheime procedé werd angstvallig bewaard op het eiland Murano. In de echte winkel van Gekleurd Glas vind je praktisch alle producten die in deze webwinkel te koop staan…. en nog veel meer! Hier kan je op je gemak rondkijken tussen een grote verscheidenheid aan glasplaten en producten die hier verwant aan zijn. 26-nov-2019 - Bekijk het bord 'gekleurd glas.' van tinekekoot, dat wordt gevolgd door 635 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Gekleurd glas, Glas, Glas in lood. artistiek gekleurde glazen asbak vintage asbakje gl...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
Gekleurd glas.pdf

OMSCHRIJVING

Nadat Maryanne Somers haar man heeft verloren, ontdekt ze schokkende feiten over zijn leven. Moedig probeert ze de problemen op te lossen en een nieuw leven op te bouwen zonder verbitterd te raken. Maryanne vindt troost in haar hobby, het maken van glas­kralen.

Wil je het boek lezen?Gekleurd glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Gekleurd glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN