Je bent wat je date

Je bent wat je date - Petra Noordhuis | Fthsonline.com

...e vriend(in)? In dit artikel vind je een leuke vragenlijst met 283+ serieuze, diepzinnige én grappige vragen! ... Je bent wat je date - Petra Noordhuis, Annet Murre ... ... . Hieronder staan de 283 meest interessante vragen die je maar kunt stellen. Dit is voor je date niet gezellig of aangenaam om te horen. Je bent immers op date met elkaar in het hier en nu, dus houd je verhaal actueel en toon hierin je interesse in je date. Focus je op je date. Het is belangrijk dat je durft aan te geven wat je leuk vindt aan hem of haar, niet hoe je moeite had in eerdere relaties. Dat je totaal kansloos bent bij vrouwen en je nu dus met alles wat je hebt vastklampt aan haar. Dat jij je b ... Je bent wat je date van Petra NoordhuisAnnet ... ... . Dat je totaal kansloos bent bij vrouwen en je nu dus met alles wat je hebt vastklampt aan haar. Dat jij je besluit al genomen hebt en een relatie wilt met haar. Dat jij een besluiteloos type bent die niet weet wat hij wil. Dat jij verantwoordelijkheden van je af neigt te schuiven. Heb je de datingblues en wil je niets liever dan lezen dat het altijd nog erger kan? Bestel het boek 'Je bent wat je date', voor uren lees- en leedvermaak. Maar je wilt vast ook niet de rest van je leven alleen blijven. Waag de sprong in het diepe: met deze tips moet het lukken om een nieuwe liefde te vinden. 1. Zorg er eerst voor dat je weet wat je wilt Daten op je 50ste of 60ste is niet meer zoals het was als twintiger....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Noordhuis
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Je bent wat je date.pdf

OMSCHRIJVING

De getrouwde man en zijn minnares. De bekende Nederlander. De weduwnaar die een springlevende echtgenote blijkt te hebben. Een naïeve boer en zijn Poolse schone. En niet te vergeten: hete Harry, de anonieme medeschrijver van dit boek. Ze doen het allemaal: (Internet)daten. Of je nu jong of oud bent, single of gebonden, iedereen heeft wel eens te maken gehad met (Internet)daten. Je doet het openlijk of stiekem, vaak of eenmalig en je date is dramatisch saai of hartslagverhogend. Wie nog nooit een date heeft gehad, is er op zijn minst nieuwsgierig naar. ‘Je bent wat je date’ is een boek met korte verhalen over (Internet)daten. Ze zijn hilarisch, ongelofelijk, spannend, vermakelijk en soms angstaanjagend. De verhalen zijn waargebeurd en ze hebben soms een happy end, maar vaak ook niet. Wat maakt daten zo leuk of oervervelend? Zijn het echt alleen sneue kneuzen die zich inschrijven? Of loop je toch de kans om een lieve leukerd tegen het lijf te lopen? Lees de verhalen en de tips en wees voorbereid op wat je tegen kunt komen. Of kies ervoor om niet te daten en vermaak je met een beetje leedvermaak van een ander….

Wil je het boek lezen?Je bent wat je date in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Noordhuis. Lezen Je bent wat je date Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN