Verzameld proza en nagelaten werk

Verzameld proza en nagelaten werk - Nescio | Fthsonline.com

...natuurlijk het door de schrijver bij leven gepubliceerde werk: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal ... Verzameld proza en nagelaten werk | De Slegte ... . Daarnast is een zeer ruime keuze uit het ongebruikte mteriaal van Nescio's literaire nalatenschap te vinden: voor het merendeel schetsen die dezelfde niet te omschrijven, maar onvervreemdbare nesciaanse toon en ... Het Verzameld proza en nagelaten werk natuurlijk het door de schrijver bij leven gepubliceerde werk: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal. Daarnast is een zeer ruime keuze uit het ongebruikte mteriaal van Nescio's literaire nalatenschap te vinden: voor het merendeel schetsen di ... bol.com | Verzameld werk en nagelaten proza, Nescio ... ... . Daarnast is een zeer ruime keuze uit het ongebruikte mteriaal van Nescio's literaire nalatenschap te vinden: voor het merendeel schetsen die dezelfde niet te omschrijven, maar onvervreemdbare nesciaanse toon en ... Het Verzameld proza en nagelaten werk bevat natuurlijk het door de schrijver bij leven gepubliceerde werk: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal.Daarnaast is een zeer ruime keuze uit het ongebruikte materiaal van Nescio's literaire nalatenschap te vinden: voor het merendeel schetsen die dezelfde niet te omschrijven, maar onvervreemdbare nesciaanse ... Het Verzameld proza en nagelaten werk natuurlijk het door de schrijver bij leven gepubliceerde werk: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal. Daarnast is een zeer ruime keuze uit het ongebrui...

INFORMATIE

AUTEUR
Nescio
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Verzameld proza en nagelaten werk.pdf

OMSCHRIJVING

In Verzameld proza en nagelaten werk is allereerst het door de schrijver zelf uitgegeven werk opgenomen: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal. Daarnaast bevat dit boek een zeer ruime keuze uit Nescio's literaire nalatenschap. Het zijn voor het merendeel schetsen, die dezelfde niet te omschrijven, maar onvervreemdbare Nescio-toon bezitten. Ze omspannen een periode van bijna zestig jaar, vanaf het epische verhaal 'De voetreiziger' van een zestienjarige beginnende schrijver tot diens 'Waarschuwing' uit 1956: 'Nescio bestaat niet meer, hij is nu een oud, half invalide mannetje, dat piekert over z'n stofwisseling. Vergelijk daar de Uitvreter eens mee.' Al dit nagelaten werk ging ongebruikt Nescio's bureaula in en kwam daaruit pas tevoorschijn, tot vreugde van de vele bewonderaars van zijn werk, toen in 1996 de monumentale tweedelige uitgave van zijn Verzameld werk verscheen. De editie kreeg juichende kritieken in de pers en vond een warm onthaal bij de lezers. Het eerste deel met Nescio's verzameld proza is nu weer afzonderlijk verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Verzameld proza en nagelaten werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nescio. Lezen Verzameld proza en nagelaten werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN