Woordenboek juridische terminologie en politiejargon

Woordenboek juridische terminologie en politiejargon - J. van der Wijk | Fthsonline.com

...derlands en Belgisch recht gecompileerd. U kunt het woordenboek doorzoeken door een term in het zoekvenster te typen, of door op een ... juridische terminologie - Vertaling naar Frans ... ... ... Woordenboek juridische terminologie en politiejargon Uitgevers Brave New Books. Top 33. De orchideeëntuin Totaal gesloopt Zilveren vleugels Nog lange niet Als het bloedt Staat van beleg. Net bekeken. Hartenstorm Bo Drakenbloed Ergens waar je niet wil zijn Karl Beelen 130 Mens en maatschappij algemeen. Statistieken. Werken: 270455: Reeksen: Juridische terminologie & politiejargon | Recht en , Voor de niet-deskundige zijn het recht ... Politiejargon - Google Groups ... . Statistieken. Werken: 270455: Reeksen: Juridische terminologie & politiejargon | Recht en , Voor de niet-deskundige zijn het recht en de procesregels vaak onbegrijpelijke zaken Het Woordenboek juridische terminologie en politiejargon van Jaap van der Wijk . [chat en direct] Duden | Ter­mi­no­lo­gie | Rechtschreibung, Bedeutung , 'Het "Woordenboek Juridische Terminologie en Politiejargon" is zonder overleg, zonder bronvermelding en zonder toestemming van klager, wiens naam als ontwerper van het woordenboek daarin stond vermeld, met het oog op vergroting van de bekendheid van het advocatenkantoor bij potentiële cliënten, geplaatst op de website van het kantoor. Juridische termen die beginnen met A. Aanhangig maken - Een procedure starten bij de rechter. ... Proceskosten - Griffierechten en een deel van de werkelijk gemaakte kosten voor rechtsbijstand. Proceskostenveroordeling - Bedrag dat de verliezende partij moet betalen aan de winnende partij. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook Vertalingen in context van "juridische terminologie" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Elk land kan zijn eigen juridische terminologie gebruiken om de graad van deelneming te beschrijven....

INFORMATIE

AUTEUR
J. van der Wijk
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Woordenboek juridische terminologie en politiejargon.pdf

OMSCHRIJVING

Woordenboek juridische terminologie en politiejargon 1e druk is een boek van J. van der Wijk uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402100495 Verklarende woordenlijst van de dagelijkse praktijk van de strafrechtadvocaat, officier van justitie, politie-beambte en justitieel hulpverlener.Voor de niet-deskundige zijn het recht en de procesregels vaak onbegrijpelijke zaken. Het Woordenboek juridische terminologie en politiejargon biedt een verhelderende blik op de dagelijkse praktijk van de advocaat, de officier van justitie, de rechter en de deurwaarder, zodanig dat de volslagen leek er ook zijn voordeel mee kan doen. Dat hoeft niet per se te zijn in de hoedanigheid van gedaagde of verdachte, want ook bij het lezen van de krant of zelfs een politieroman kan dit woordenboek een nieuwe wereld openen. Voor mensen die beroepshalve regelmatig met het recht en de procesregels te maken hebben (bijvoorbeeld journalisten, hulpverleners en politiebeambten) is het Woordenboek juridische terminologie en politiejargon een geschikt naslagwerk, want dit compacte en handzame boekje overlapt meerdere vakgebieden (strafrecht, verbintenissenrecht, erfrecht, criminologie, criminalistiek enz.).

Wil je het boek lezen?Woordenboek juridische terminologie en politiejargon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van der Wijk. Lezen Woordenboek juridische terminologie en politiejargon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN