De grote (ont)regelaar

De grote (ont)regelaar - Pauline van der Mije | Fthsonline.com

...r DANIËLLE SERDIJN 26 april 2014, 0:00 D ... Product details - Schildklier Organisatie Nederland ... ... . Hooijer: Berichten van een zakenman *** Van Oorschot; 277 pagina's; euro 18,50. Geactualiseerde versie van het boek De grote (ont)regelaar werd overhandigd aan prof.dr. Wolffenbuttel door SON directeur Rietje Meijer op het BIG5... • Pauline van der Mije, De grote (ont)regelaar, omgaan met een schildklieraandoening. • Hyponieuws:12e jaargang, nummer 4 -maart 2009 en 13e jaargang, nummer 2- juli 2009 • Patiëntenfolder - Glucocorticosteroïden bij de ziekte van Addison - UMC St. Radbout (www.umcn.nl) • Nooit meer st ... De Grote (Ont) Regelaar | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... . Radbout (www.umcn.nl) • Nooit meer stress. Mix media BV, Harderwijk, maart 2000 De laatste intrigerende zinnen van D. Hooijer, de grote ontregelaar Daniëlle Serdijn 26 april 2014 , 0:00 De verschijning van haar boek heeft D. Hooijer (1939-2013), pseudoniem van Kitty Ruys, niet meer kunnen meemaken. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 okt 2018 om 21:51. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk....

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline van der Mije
DIMENSIE
5,91 MB
BESTANDSNAAM
De grote (ont)regelaar.pdf

OMSCHRIJVING

DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. Velen vinden een manier om met behulp van medicijnen een min of meer normaal leven te leiden, anderen houden last van hun aandoening. Extreme moeheid en wisselende stemmingen kunnen niet alleen het leven van een patiënt, maar ook dat van partners en familieleden danig bemoeilijken. Wat kun je doen om te voorkomen dat het jaren duurt voordat je goed op medicijnen bent ingesteld, dat werken onmogelijk wordt, dat relaties onder druk komen te staan? Op die vragen geeft dit boek een antwoord.Een uitgave in samenwerking met de SON (Schildklier Organisaties Nederland)

Wil je het boek lezen?De grote (ont)regelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline van der Mije. Lezen De grote (ont)regelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN