De Innovatiebrouwerij

De Innovatiebrouwerij - Jelle Kok | Fthsonline.com

... het spreekwoord al zegt, er moet 'leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst ... De Innovatiebrouwerij: van idee naar vernieuwing: Amazon ... ... . De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepen moet worden voordat de waarde ervan zichtbaar is. En zoals het spreekwoord al zegt, er moet 'leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst. De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepe ... De innovatiebrouwerij door Jelle Kok, Noks Nauta (Boek ... ... . De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepen moet worden voordat de waarde ervan zichtbaar is. En zoals het spreekwoord al zegt, er moet 'leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst. Het boek 'De innovatiebrouwerij' van Noks Nauta en Jelle Kok helpt ideeënbedenkers op weg bij de bereiding tot een smakelijk resultaat. Je wilt een woonvorm voor ouderen waar ze alle zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je hebt een idee om geluidswallen te benutten voor zonnecollectoren. De Innovatiebrouwerij | ISBN 9789026522338 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De Innovatiebrouwerij van Jelle Kok;;Noks Nauta. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 9789026522338 De Innovatiebrouwerij koop je vanaf 18.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. De Innovatiebrouwerij van Jelle Kok, Noks Nauta, 9789026522338 voor € 18,50 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Deze en andere vragen liggen ten grond...

INFORMATIE

AUTEUR
Jelle Kok
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
De Innovatiebrouwerij.pdf

OMSCHRIJVING

De Innovatiebrouwerij 1e druk is een boek van Jelle Kok uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026522338 Loop je rond met idee n om de wereld (om je heen) te verbeteren? Geloof je in een idee, maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Of ben je al begonnen, maar loop je tegen allerlei blokkades aan?Deze en andere vragen liggen ten grondslag aan De Innovatiebrouwerij, een boek dat je direct op weg helpt bij het realiseren van een idee. Veel mensen zijn overtuigd van een plan, maar weten anderen vaak niet te overtuigen van het potentieel, waardoor hun initiatief voortijdig strandt.In De Innovatiebrouwerij vormt jouw idee de inhoud. Het boek helpt je hoe je van een inval tot een uitkomst komt. Door het volgen van de stappen in het realisatieproces, met behulp van nuttige voorbeelden en oefeningen, kom je steeds dichterbij je doel. Met dit boek blijft een idee niet een droom, maar word het de realiteit.Jelle Kok en Noks Nauta hebben gedurende een jaar een groep creatievelingen begeleid bij het realiseren van hun idee n. Tijdens deze bijeenkomsten ontstond het idee dat deze methode voor meer mensen nuttig zou kunnen zijn. Dit boek is bedoeld om mensen met idee n houvast te geven in het proces dat zij zullen moeten doorlopen om tot realisatie te komen. De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepen moet worden voordat de waarde ervan zichtbaar is. En zoals het spreekwoord al zegt, er moet 'leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst.

Wil je het boek lezen?De Innovatiebrouwerij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jelle Kok. Lezen De Innovatiebrouwerij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN