De vreugde van luisteren

De vreugde van luisteren - Marinus van den Berg | Fthsonline.com

...s Vreugde, vreugde, louter vreugde is een loflied naar een tekst van Henry van Dyke (1852-1933) Joyful, joyful, we adore thee en op een bekende melodie van Ludwig von Beethoven (1770-1827) Alle Menschen werden Brüder ... De vreugde van luisteren | Gratis boeken downloaden in pdf ... ... .Het lied is vertaald door Hendrik Hasper (1886-1974). De Liederen van het Leger des Heils hebben een andere vertaling met beginregel Onze vreugd' is 't U te roemen Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mooij. De vreugde van luisteren | ISBN 978902 ... Bureau ISBN - De vreugde van luisteren ... . In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mooij. De vreugde van luisteren | ISBN 9789025903657 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinus van den Berg
DIMENSIE
10,40 MB
BESTANDSNAAM
De vreugde van luisteren.pdf

OMSCHRIJVING

Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mooij. Een must voor lezers die in een lastige levensfase zitten, én voor mensen die anderen willen ondersteunen.

Wil je het boek lezen?De vreugde van luisteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinus van den Berg. Lezen De vreugde van luisteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN