Leren leren

Leren leren - Remind Learning | Fthsonline.com

...egelmatig te oefenen met de opgedane kennis ... Welkom bij Leer het leren! - Leer het leren! Venlo Leren ... ... . Of je nu je scooter, motor of auto theorie moet oefenen, je theorie examen oefenen helpt je te slagen. Bereid je optimaal voor op theorie-leren.nl! Leren is het zich eigen maken van nieuwe, of het aanpassen van bestaande, kennis, gedrag, vaardigheden of waarden. Daarbij gaat het om het synthetiseren (samenvoegen) van verschillende soorten informatie tot een coherent (samenhangend) mentaal geheel.De mogelijkheid om te leren bezitten zowel ... Leren is een makkie ... .De mogelijkheid om te leren bezitten zowel mensen, dieren als sommige machines. Er is een onderscheid tussen incidenteel en intentioneel (schools ... Door dit triple-loop leren kom je op diepere lagen om dit te onderzoeken. Gedragsverandering. Het ene niveau is niet per definitie beter of effectiever dan het andere. Voor gedrag of contexten waar snelle actie nodig is, kan single-loop leren effectief zijn en voldoende om gedrag effectief te veranderen. Leert jouw kind al lezen? De meeste kinderen leren lezen in groep 3 van de basisschool. 80% van de scholen gebruikt hiervoor de leesmethode Veilig leren lezen van Zwijsen. Lezen in groep 3 begint met technisch lezen. Leren kiezen. Binnen het leren leren zit ook het concept leren kiezen, waarin ook het maken van een weloverwogen studiekeuze vervat zit.. Het einddoel van de vakoverschrijdende eindterm leren leren is dat leerlingen aan het einde van het secundair onderwijs op een zelfstandige manier leerstof efficiënt kunnen verwerken, een vaardigheid die belangrijk is voor het hoger onderwijs....

INFORMATIE

AUTEUR
Remind Learning
DIMENSIE
3,78 MB
BESTANDSNAAM
Leren leren.pdf

OMSCHRIJVING

Leren leren 1e druk is een boek van Remind Learning. ISBN 9789082131017 In dit werkboek worden wetenschappelijke kennis en praktische ervaringen van ons samengebracht in de vorm van oefeningen, tips en opdrachten om slimmer en gemotiveerder te gaan leren. Het boek is interactief en werkt nauw samen met onze website. Op de site staan filmpjes bij de oefeningen, verdiepende en aanvullende informatie, en nog meer tips om slimmer en gemotiveerder te leren! Jouw boek zal je meenemen en begeleiden door acht verschillende onderdelen: hersenen, onthouden, slim teksten leren, samenvatten, concentreren, discipline, creativiteit en motivatie. Elke onderdeel in het boek is volgens ons waardevol om slimmer en gemotiveerder te leren, en kent dezelfde opbouw. Eerst bekijken we de huidige situatie (de check), welke door middel van testjes en vragen in kaart gebracht worden. Vervolgens wordt uitgelegd wat er bekend is over het onderwerp, laten we je ervaren wat er mogelijk is in de vorm van een opdracht, oefening of test, en maken we het praktisch door het te betrekken op jou eigen (leer)werk (het ervaren). Wanneer je hebt kunnen bepalen hoe het voor jou werkte wordt de vraag 'hoe pas ik dit toe op mijn eigen (leer)werk?' beantwoordt (het plan). Zo ben je altijd vrij om te bepalen wat je meeneemt uit het onderdeel. Na elke module heb je ervaren wat er voor jou goed en minder goed werkt, en ben je vrij om te kiezen wat jij graag wil gaan gebruiken. Voor iedereen is dit boek daarom anders, net zoals leren voor iedereen anders is. Wij geloven dat leren sneller, leuker, en slimmer kan. Ons doel is dan ook dat je na het werken met dit boek weet hoe je slimmer kunt leren en hoe je jezelf kunt motiveren. Het is een uitnodiging om te leren over leren, te ontdekken wat er voor jou goed werkt en vervolgens aan de slag te gaan. Het leren leren boek is geschreven door Remind. Remind helpt jonge mensen effectiever te leren en hun dromen te ontdekken. Met een enthousiaste groep van (student)trainers laten we jaarlijks duizenden scholieren, studenten en docenten ervaren wat ze kunnen. Dit doen we door middel van trainingsprogramma's, workshops, het leren leren boek en persoonlijke begeleiding. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze website voor meer informatie!

Wil je het boek lezen?Leren leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remind Learning. Lezen Leren leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN