Mijn kleine prentenbijbel

Mijn kleine prentenbijbel - J. Harrison | Fthsonline.com

...Haag, Leiden en Zoetermeer. Mijn kleine Peuterbijbel ... debijbel.nl - Online Bijbel lezen ... . Mijn kleine Peuterbijbel is een peuterbijbel geheel van Nederlandse bodem. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Maar welke plek krijgt de Bijbel daar in? Welke verhalen zijn geschikt en wat is het doel van Bijbelverhalen lezen met peuters? Mijn kleine prentenbijbel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mijn kleine prentenbijbel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mijn kle ... bol.com | Mijn kleine prentenbijbel | 9789026615399 | J ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mijn kleine prentenbijbel. Mijn kleine PrentenbijbelDe Bijbel komt tot leven voor de allerjongsten met deze 26 bekende verhalen, omlijst door ... Een klein formaat (A5) prentenbijbel, met 14 verhalen uit het Oude Testament en 12 verhalen uit het Nieuwe Testament. Een mooi boekje met een zachte omslag. Producten - Mijn kleine prentenbijbel . Winkelwagen 0 producten / € 0,00 . Home; alle boeken; Nieuw; Een kinderbijbel kiezen; Wie zijn wij; Blog; Home | Producten | Kleuterbijbels van 4-6 jaar | Mijn kleine prentenbijbel. Peuterbijbels, van 0-4 ... Mijn kleine prentenbijbel brengt de Bijbel tot leven voor de allerkleinsten. Het bevat schitterende illustraties, gecombineerd met een prachtige vertelling van de meest geliefde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De heldere kleurrijke prenten zullen veel kinderen aanspreken. Mijn kleine prentenbijbel bevat 14 verhalen uit het Oude testament en 12 uit het Nieuwe testament. Het ... Mijn kleine prentenbijbel brengt de Bijbel tot leven voor de allerkleinsten. Het bevat schitterende illustraties, gecombineerd met een prachtige vertelling van de meest geliefde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Mijn kleine prentenbijbel brengt de Bijbel tot leven voor de allerkleinsten. Het bevat schitterende illustraties, gecombineerd met een prachtige vertelling van de meest geliefde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Harrison
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kleine prentenbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn kleine prentenbijbel brengt de Bijbel tot leven voor de allerkleinsten. Het bevat schitterende illustraties, gecombineerd met een prachtige vertelling van de meest geliefde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De heldere kleurrijke prenten zullen veel kinderen aanspreken. Mijn kleine prentenbijbel bevat 14 verhalen uit het Oude testament en 12 uit het Nieuwe testament. Het kleine formaat en het zacht voelende omslag van dit gebonden boekje maakt deze uitgave helemaal af.

Wil je het boek lezen?Mijn kleine prentenbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Harrison. Lezen Mijn kleine prentenbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN