Smart cooking compleet

Smart cooking compleet - Julius Jaspers | Fthsonline.com

... veel aan tafel bij je gasten ipv hard en lang werken in de keuken ... Smart cooking compleet - Julius Jaspers | 9789048811090 ... ... . Smart cooking compleet (E-book). Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op... Bestel Smart cooking compleet van Julius Jaspers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „Smart cooking compleet lekkere recepten, goede ingredienten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding" door Julius Jaspers verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open d ... Smart cooking compleet eBook door Julius Jaspers ... ... . Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan... Julius Jaspers is een geweldige auteur. Download en lees het boek Smart cooking compleet op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Smart cooking compleet in PDF, ePUB, MOBI. Smart cooking compleet van Julius Jaspers kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paper...

INFORMATIE

AUTEUR
Julius Jaspers
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
Smart cooking compleet.pdf

OMSCHRIJVING

Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de ‘software’ koos hij voor een carrière in de ‘hardware’ en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL’s Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: ‘Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!’Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!

Wil je het boek lezen?Smart cooking compleet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julius Jaspers. Lezen Smart cooking compleet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN