Als je sterft trilogie 1 - Als je ademhaling stopt

Als je sterft trilogie 1 - Als je ademhaling stopt - Christine Geysen | Fthsonline.com

... ademhaling stopt' is het eerste deel van de meeslepende trilogie van Christine Geysen (31) uit Leopoldsburg ... Als je ademhaling stopt - Christine Geysen - Boekrecensies ... . In het boek — meteen ook haar debuut — vertelt ze het verhaal van de 17 ... Recensie Als je ademhaling stopt door Yana Pauwels: Als je ademhaling stopt is het eerste deel van de Als je sterft trilogie van Christine Geysen. Helia is haar hele leven al anders dan haar leeftijdsgenoten. Helia kan namelijk sterfdatums zien. Nadat ze de waarheid tegen haar vader heeft verteld, belandt deze in een instelling en wordt ze opgevoed d ... Als je ademhaling stopt - Christine Geysen | 9789462420922 ... ... . Nadat ze de waarheid tegen haar vader heeft verteld, belandt deze in een instelling en wordt ze opgevoed door haar oma. Recensie: Als je ademhaling stopt (Als je sterft #1) - Christine Geysen. 7 februari 2019 Eline Reacties 2 reacties. De zeventienjarige Helia heeft een bijzondere gave, die haar hele leven beheerst. Helia kan namelijk de sterfdatum en de doodsoorzaak van mensen zien. Christine Geysen Als je ademhaling stopt. Gedrukt boek ... Genre Science fiction, Fictie Onderwerpen Paranormale verschijnselen Taal Nederlands Serie Als je sterft-trilogie, b. 1 Meer informatie Versie Eerste druk Uitgever Kramat Young Adult, Westerlo Verschenen 2018 ISBN 9789462420922 Kenmerken 214 pagina's, 23 cm. Je leent dit boek bij je ... Of is dat allemaal wat té toevallig? 'Als Je Ademhaling Stopt' is het eerste deel van een meeslepende, spannende Young Adult-Trilogie. Het tweede deel 'Als Je Bloeddruk Daalt' verschijnt in 2019. Voor lezers vanaf 15 jaar. Christine Geysen (1987) is de schrijfster van de 'Als Je Sterft-Trilogie'....

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Geysen
DIMENSIE
4,49 MB
BESTANDSNAAM
Als je sterft trilogie 1 - Als je ademhaling stopt.pdf

OMSCHRIJVING

DIT BOEK IS SPANNEND, INTRIGEREND EN LAAT JE NIET MEER LOS!Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kon zien? En wat als je die van IEDEREEN kon zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van je leven? 'Als Je Ademhaling Stopt' is het verhaal van de zeventienjarige Helia. Zij heeft een heel opmerkelijke gave: ze kan sterfdatums zien. Maar is dat wel een gave? Haar oma weet meer, maar zwijgt in alle talen. En Lex, de jongen voor wie ze al jaren een zwak heeft, heeft nu eindelijk ook interesse in haar. Of is dat allemaal wat té toevallig? 'Als Je Ademhaling Stopt' is het eerste deel van een meeslepende, spannende Young Adult-Trilogie. Het tweede deel 'Als Je Bloeddruk Daalt' verschijnt in 2019. Voor lezers vanaf 15 jaar.Christine Geysen (1987) is de schrijfster van de 'Als Je Sterft-Trilogie'. Ze is geboren in Lommel, gehuwd en de trotse mama van een zoontje. Ze is naast schrijfster ook dossierbeheerder voor een bedrijf in Leopoldsburg.

Wil je het boek lezen?Als je sterft trilogie 1 - Als je ademhaling stopt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Geysen. Lezen Als je sterft trilogie 1 - Als je ademhaling stopt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN