De designfactor

De designfactor - Lucas Verwey | Fthsonline.com

...een is ontworpen. De Design Factory heeft de website van Ruber Acia Subsidieadvies in een nieuw jasje gestoken ... De Designfactor 📖 De Leesclub van Alles ... . 'Ruber Acia' betekent 'De rode draad' en dit is meteen ook typerend voor de huisstijl. De website heeft tevens een subsidiefilter pagina gekregen, zodat het makkelijker wordt om informatie over de gezochte subsidie te krijgen. Het boek De designfactor, geschreven door Lucas Verwey, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De stoel waarop je zit, de veggieburger op je bord, de k ... De Design Factory - Op zoek naar een webdesigner in ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De stoel waarop je zit, de veggieburger op je bord, de knipbeurt bij je barbier, het geluid dat de deur van je auto maakt als je hem dichtgooit: alles is bewust vormgegeven. En het werkt: design is inmiddels belangrijker dan prijs, kwaliteit of techniek. In De designfactor laat Lucas Verwey zien hoe de wereld om ons heen is ontworpen. Reinewald, Chris - Verwey, Lucas - Design aan leek, liefhebber of opdrachtgever verklaard [Recensie] Met zijn boek De Designfactor legt Lucas Verwey als een 'design-for-dummies' in gewone-mensen taal uit "waarom alles onweerstaanbaar wordt als het mooi en makkelijk is (ontworpen)". De term design dekt vele ladingen. Een kapper - met gevoel voor marketing en tijdgeest - noemt zich ... De stoel waarop je zit, de veggieburger op je bord, de knipbeurt bij je barbier, het geluid dat de deur van je auto maakt als je hem dichtgooit: alles is bewust vormgegeven. En het werkt: design is inmiddels belangrijker dan prijs, kwaliteit of techniek. In 'De designfactor' laat Lucas Verwey zien hoe de wereld om ons heen is ontworpen. De stoel waarop je zit, de veggieburger op je bord...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucas Verwey
DIMENSIE
7,50 MB
BESTANDSNAAM
De designfactor.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom wordt het ene product een hit en het andere een flop? Het antwoord is design. Alleen als het mooi en makkelijk is staan klanten in de rij. Aantrekkelijk design is de beslissende factor voor succes geworden. De stoel waarop je zit, de veggieburger op je bord, de knipbeurt bij je barbier, het geluid dat de deur van je auto maakt als je hem dichtgooit: alles is bewust vormgegeven. En het werkt: design is inmiddels belangrijker dan prijs, kwaliteit of techniek. In 'De designfactor' laat Lucas Verwey zien hoe de wereld om ons heen is ontworpen. Aan de hand van bekende en onbekende ontwerpen legt hij uit wat dat eigenlijk is, design. Wat levert het op? Is het altijd goedbedoeld of worden we gemanipuleerd? En hoe kun je zelf mensen verleiden met aantrekkelijke producten en diensten? Lucas Verwey is designcriticus. Hij geeft les in binnen- en buitenland, adviseert ondernemingen en schrijft over design voor gerenommeerde internationale designtijdschriften.

Wil je het boek lezen?De designfactor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucas Verwey. Lezen De designfactor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN