De tijd van loslaten

De tijd van loslaten - Kristin Hannah | Fthsonline.com

...te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook bi De tijd van loslaten: Taal: Nederlands : Uitgever: Areopagus: Bijzonderheden: 2001, paperback, 256pp, in zeer goede staat: Prijs: € 6,00 (Excl ... Recensie van Esther over De tijd van loslaten | Hebban.nl ... . verzendkosten) Meer info: de Beer boeken uit Naaldwijk . Wij zoeken boeken en bestellen ze voor u in binnen en buitenland Prijzen van boeken op de site zijn exclusief verzendkosten. ... 18-jan-2015 - De tijd van loslaten Auteur: Kristin Hannah Uitgever: House of Books Jaar: 2001 Pagina's: 256 Alleen als hij haar grote liefde van weleer opspoort, kan hij het leven van zijn vrouw reddenR… Kristin Hannah - De Tijd Van Loslaten Het boek De Tijd Van Loslaten van de auteur Kristin Hannah is 7 maal gevonden, 1 maal nieuw en 6 maal tweedehands. "De Tijd Van Loslaten" is nieuw te koop vanaf € 4,99 bij Bol.com. "De Tijd Van Loslaten" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.boekenvandemarkt.nl. ... De tijd van loslaten | 9789402306323 | Boekerij ... . "De Tijd Van Loslaten" is nieuw te koop vanaf € 4,99 bij Bol.com. "De Tijd Van Loslaten" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.boekenvandemarkt.nl....

INFORMATIE

AUTEUR
Kristin Hannah
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
De tijd van loslaten.pdf

OMSCHRIJVING

Liam Campbell is radeloos als zijn vrouw Mikaela door een ongeluk in coma raakt. Alle pogingen om haar bij bewustzijn te brengen, zijn vergeefs. Thuis probeert Liam zijn twee vertwijfelde kinderen zo goed mogelijk op te vangen. Dan ontdekt hij foto´s uit Mikaela´s vroegere huwelijk, waar ze niet over wilde praten. Haar ex blijkt niet alleen de beroemde filmster Julian True te zijn, maar ook de liefde van haar leven. Liam realiseert zich dat Julian de enige is die haar uit haar coma kan halen. Maar kan hij zijn huwelijk op het spel zetten voor het leven van zijn vrouw?'Kristin Hannah verstaat de kunst je tot en met de laatste alinea te boeien.' Nederlands Dagblad'Prachtig, ontroerend verhaal. De karakters worden subliem getekend.'NBD/BiblionKristin Hannah is New York Times- bestsellerauteur van meer dan twintig romans. Voor ze fulltime ging schrijven was ze jurist. Ze woont met haar man en zoon afwisselend aan de Amerikaanse westkust en op Hawaii.

Wil je het boek lezen?De tijd van loslaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristin Hannah. Lezen De tijd van loslaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN