Praktijkboek Ondernemend Veranderen

Praktijkboek Ondernemend Veranderen - Herman van den Broeck | Fthsonline.com

...emend gedrag. Wat je daarmee doet is afhankelijk van jouw ambitie en talent ... Competentie ondernemerschap - De Steven ... . Wat kun leren over het zien en pakken van kansen, nu en in de toekomst? Hoe breng je wat je geleerd hebt in praktijk? Kijk naar dit filmpje over jongeren die over hun ondernemende ervaringen vertellen. Bron: https://ww Praktijkboek leerlingenzorg belicht deze aspecten uitvoerig en geeft de mogelijkheden en de grenzen aan van het omgaan met zorgleerlingen in de school. De beschreven oplossingen en werkwijzen hebben zich in de praktijk beweze ... Praktijkboek intervisie door Monique Bellersen, Inez ... ... . De beschreven oplossingen en werkwijzen hebben zich in de praktijk bewezen en zijn waar mogelijk door onderzoeksresultaten ondersteund. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Deze site is nog in ontwikkeling, voor informatie over onze diensten stuur een mail naar: [email protected] B&T verantwoord veranderen Amsterdam 4 minuten geleden Wees een van de eerste 25 sollicitanten. Bekijk wie B&T verantwoord veranderen heeft aangenomen voor deze functie. ... Jouw aanpak is ondernemend en daadkrachtig. Je stuurt op resultaat, spreekt mensen aan en durft positie in te nemen....

INFORMATIE

AUTEUR
Herman van den Broeck
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek Ondernemend Veranderen.pdf

OMSCHRIJVING

ÿþ Een praktisch basisboek over hoe ondernemingen zich continu kunnen aanpassen aan hun omgeving, aan de wijzigende klantenbehoeften, aan de sterkere concurrentie. Want: wie slim inspeelt op veranderende omstandigheden kan beter concurreren. De auteurs hanteren de stelling 'change or die' als het gaat om de uitdagingen die de toenemende globalisatie stelt aan ondernemingen. Rode draad in dit boek: veranderen is veel méér dan structuren en systemen aanpassen het maakt deel uit van het fundamentele proces van ondernemerschap. Ondernemingen overleven omdat ze zich continu aanpassen aan hun omgeving. Ze beschouwen de uitdagingen van de toenemende globalisatie als een opportuniteit. Deze opportuniteiten zijn hun zuurstof om vooruit te gaan. Voortdurend toetst de ondernemer zijn ideeën aan de werkelijkheid. Slim inspelen op veranderingen is beter concurreren. Ondernemerschap en intrapreneurship zijn de hefbomen om veranderingen te zien en in te voeren. Dat betekent dat het pad van de ondernemer geplaveid ligt met veranderingsprojecten. Deskundige aansturing van verandering is dan ook een essentiële vaardigheid voor elke ondernemer, vandaar dit boek. In dit boek vind je de onmisbare inzichten voor de praktijkman. De auteurs maken geen lange theoretische reizen, maar helpen kritisch reflecteren over hoe ondernemers kunnen omspringen met veranderingsprojecten. Zij bieden antwoorden op vragen als: - Hoe verloopt het huwelijk tussen ondernemerschap en verandering? - Hoe kan ik verandering consolideren? - Welke punten volg ik best op wanneer ik een veranderingsproces aanstuur? - Hoe ga ik om met weerstand? - Hoe kan ik nog beter communiceren en beslissen in tijden van verandering? Enkele praktijkcases tonen hoe succesvolle ondernemers omspringen met verandering: zoals Bert De Graeve over VRT, Marc Vangeel over Concentra Media en Peter Bongers over Living Tomorrow.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek Ondernemend Veranderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman van den Broeck. Lezen Praktijkboek Ondernemend Veranderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN