Tweelingziel

Tweelingziel - Kristien De Winter | Fthsonline.com

...e overvloeien om eenheid te scheppen. Er is geen inzet voor nodig ... Tweelingzielen - Astroangels ... . Ontkenning en het niet willen erkennen van de tweelingziel zal dan nog meer pijn veroorzaken bij de andere tweelingziel, die wel degelijk beseft wat er aan de hand is. De pijn van het moedwillig verbreken van de relatie die de tweelingzielen met elkaar hebben, of het trachten te doorbreken van de chakrakoorden, is zo onverdraaglijk dat de ziel dit niet kan verwerken en dus niet lang zal volhouden. In nabij zijn van je Tweelingziel een heel warm gevoel krijgen ... Waarom de ontmoeting met je tweelingziel zo heftig kan zijn ... . In nabij zijn van je Tweelingziel een heel warm gevoel krijgen alsof je in brand staat. Deze emotie heb je niet onder controle; Hartenpijn (letterlijk en figuurlijk). Dit is vaak wanneer de Tweelingziel met het ego afwijst of alles blokkeert. De gevoelens blijken te intens waardoor ze niet meer weten wat ze moeten doen; Onbegrip en verwarring. De tweelingziel is niet per definitie die geliefde, het kan wel maar het is meestal een droom. Mochten mensen wel beweren getrouwd te zijn met een tweelingziel, (niet onmogelijk) dan bevinden deze zielen zich ofwel in een zielcontract om samen naast elkaar hun lessen te leren en zitten niet in het leven voor transformatie (niet in dit leven). Tweelingziel paren dragen uiteindelijk het nieuwe partnerschap uit in het nieuwe Aquariustijdperk, waarbij jullie zeer hoge liefdesenergiefrequentie een boost geeft aan de mensheid. Deze nieuwe partnerschapvorm wordt momenteel geleidelijk gemanifesteerd. Vrijwillige incarnatie. Een tweelingziel is een opgesplitste ziel, volgens Joudry en Pressman. Het zijn mensen die in de kern erg op elkaar lijken. Ze hebben dezelfde visie op het leven en soms zelfs beroepen in dezelfde richting. Daarin vinden ze elkaar en vullen elkaar aan. Liefde toelaten Tweelingziel energieën reageren niet vanuit boosheid maar vanuit verdriet en emoties. Doordat ik al deze fases heb doorlopen en elke trilling heb meegemaakt ben ik ook in staat om een tweelingziel energie aan te voelen. Naast mijn werk als psychic medium en kaartlegger kan ik een tweelingziel trilling snel en makkelijk waarnemen. Tweelingziel of zielenmaatjes en dubbele getallen en of tijden Dubbele getallen zien "what does it mean"…Ralph Smart De magie van getallen 11:11, 222, 333 etc. De waarde van 11 geeft gezegende gebeurtenissen aan. De waarde van 11 - welk effect heeft het. Voorspellingen 2020 11:11 is related to the twin flame relationship. Tweelingziel of niet? Je komt iemand tegen en het is BAM alsof je wereld op z'n kop staat. Je denkt continu aan deze persoon en vooral de band tussen jullie houd je bezig. Met de focus in je leven verandert ook veel in jezelf. Je voelt je vaak onrustig, moe en soms zelfs wanhopig....

INFORMATIE

AUTEUR
Kristien De Winter
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Tweelingziel.pdf

OMSCHRIJVING

In het paradijselijke Ticino ontmoet de mondaine Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip 'tweelingziel'. Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig concept. Ze is immers diep teleurgesteld in de liefde. Wat begint als een filosofische, psychologische uiteenzetting, evolueert al snel tot een bijzonder en mystiek avontuur. Wat is de essentie van de zoektocht naar de 'ene'? Ontdek het antwoord in dit unieke verhaal, dat je ziel raakt.

Wil je het boek lezen?Tweelingziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristien De Winter. Lezen Tweelingziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN