Ecokathedraal

Ecokathedraal - Louis G. Le Roy | Fthsonline.com

...out en glas is later ook mogelijk. Ecokathedraal ... Ecokathedraal | Uitjes.nl ... . De Ecokathedraal in Mildam is geen attractie, maar een werkplaats. Sinds 1982 stapelde Louis Le Roy restmateriaal van stratenmakers - zoals stoeptegels, klinkers en betonnen paaltjes - op elkaar, en bouwt zo een Ecokathedraal. Stichting TIJD is de beheerder van de Ecokathedraal van Louis Le Roy in Mildam, en zet zich er voor in het ecokathedrale denken bekend te maken Zowel de ecokathedraal in Mildam als de Le Roy tuin in Heerenveen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Toegang is gratis, er wordt geen entree geheve ... Louis le Roy - Wikipedia ... . Toegang is gratis, er wordt geen entree geheven. Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen met ons via mail [email protected] of telefonisch op 06-24573020 De Ecokathedraal van Louis Le Roy: een natuurlijk proces in ruimte en tijd In het Friese dorp Mildam ligt de Ecokathedraal van Louis Le Roy. Verscholen tussen bomen en struiken tref je langs een landweg een immens bouwwerk aan van bouwafval, dat Le Roy en zijn helpers eigenhandig hebben opgestapeld. Overal een Ecokathedraal. Stichting TIJD heeft als doel om 1% van elke plaats de bestemming 'ecokathedraal' te geven. Zo is er in 2017 een begin gemaakt op het Berlijnplein in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Sinds begin 2018 wordt er ook gebouwd aan een Ecokathedraal op het land van de Verbeke Foundation in Kemzeke, België. Ecokathedraal Mildam, Mildam. 1.3K likes. De Ecokathedraal van Louis G. Le Roy in Mildam (bij Heerenveen) Louis G. le Roy (Amsterdam, 31 oktober 1924 - Oranjewoud, 15 juli 2012) was een Nederlands beeldend kunstenaar, schrijver, Professor honoris causa en leraar tekenen. Hij noemde zichzelf een "ecotect". Hij is bekend van de Ecokathedraal die hij bouwde in Mildam (bij He...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis G. Le Roy
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Ecokathedraal.pdf

OMSCHRIJVING

Ieder jaar worden handen vol zaad over het hele terrein uitgestrooid, waardoor de vegetatie voortdurend verandert en meer en meer verdicht.

Wil je het boek lezen?Ecokathedraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis G. Le Roy. Lezen Ecokathedraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN