Handboek Astrologie

Handboek Astrologie - George Bode | Fthsonline.com

...andboek astrologie | ISBN 9789063254650 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Handboek Astrologie - George Bode | Boeken.com ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het is me persoonlijk een raadsel waarom de Chinese astrologie 'astrologie' heet, omdat er geen planeet en geen ster aan te pas komt: 'aster' betekent ster. De bekende 12 Chinese dierenriemtekens zijn een verdeling van de kalender: zowel van de rotatie van de Aarde om haar eigen as (de 24 uur van het etmaal dus), als van de rotatie van de Aarde om de Zon (het jaar), en in die zin worden er wel ... Handboek astrologie (Paperback). Horoscopen samenstellen en interpreteren. Door de coronacris ... Handboek astrologie - F. Sakoian, L.S. Acker - (ISBN ... ... ... Handboek astrologie (Paperback). Horoscopen samenstellen en interpreteren. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Boeken over astrologie lezen? Boeken over astrologie koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Handboek astrologie | ISBN 9789021515243 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Astrologie voor beginners is een b...

INFORMATIE

AUTEUR
George Bode
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Astrologie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek astrologie dient een drievoudig doel. De geïnteresseerde leek die wat aan de astrologie wil snuffelen krijgt een helder beeld van dit kennisgebied in haar geheel. Voor de beginnende astroloog is het de breedst denkbare introductie in het astrologisme van tekens, huizen, planeten en aspecten. En voor de meer gevorderden biedt het niet alleen een blik op recente vernieuwingen, zoals het invoegen van de zogeheten zwarte lichten in het systeem, maar ook een nieuwe kijk op de basis waaruit deze eeuwenoude wetenschap is voortgekomen. De inhoud van dit boek is bovendien zeer verhelderend inzake vele tot nu toe wat duistere onderdelen van de astrologie, zoals de verhogingsgraden, de maansknopen en de koppelingen tussen planeten en tekens. De integrale visie van de auteur blijkt verder uit het feit dat hij vanuit slechts zes principes warm, koud, droog, vochtig, licht en donker de betekenissen van de verschillende astrologische bouwstenen afleidt. Daarmee ontdoet hij de astrologie voor een groot deel van allerlei oneigenlijke aangroeisels die de menselijke fantasie er door de eeuwen heen op heeft laten neerslaan. Voor degenen die van plan zijn zelf hroscopen te gaan trekken, is een eenvoudige handleiding tot het duiden ervan opgenomen, die aansluit op de reeds van george Bode´s hand verschenen boeken. Zij die minder ver willen gaan, kunnen op simpele wijze de altijd zeer werkzame accendant van hun horoscoop vaststellen via een vereenvoudige berekening.

Wil je het boek lezen?Handboek Astrologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Bode. Lezen Handboek Astrologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN