Kersenhemel

Kersenhemel - Jef Aerts | Fthsonline.com

...- en jeugdboeken, maar ook gedichten, toneel en romans ... PDF 2016-46-3693 Onderwijsrecensies basisonderwijs 2017 - 3 ... ... . Zijn kinderboeken werden bekroond met twee zilveren Griffels en de Boekenleeuw.... Kersenhemel. Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje.Adin en Dina zijn zulke vrienden. Tot Adin op een dag naar de stad gaat verhuizen.Een verhaal over weggaan en weer terugkomen. En hoe échte vriendschap altijd blijft duren. 7-mrt-2017 - Lees meer. Denk aan je veiligheid en ge ... Kersenhemel - Jef Aerts - Leeftijd 4+ - Google Sites ... . 7-mrt-2017 - Lees meer. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Jef Aerts - Kersenhemel. Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling (1 klantbeoordeling) Dit boek wil ik lezen. Categorieën: 2017, 6-, Nederlands boek Tags: *vriendschap, Ikvindlezenleuk, Jeugdboekenmaand 2019 (6-), verhuizing, Vlag & Wimpel 2018, vriendschap. Beschrijving In Kersenhemel treedt dergelijk contrast minder op de voorgrond. Aerts becommentarieert weliswaar de stedelijke drukte ('ze rijden langs lanen en drukke winkelstraten. Een tram rammelt met veel kabaal voorbij, taxi's staan bumper aan bumper'), maar Sanne te Loo brengt platteland en stad even kleurrijk in beeld. Titel: Kersenhemel Uitgeverij: Querido Jaartal: 2017 Bladzijden: 42 Illustrator: Sanne te Loo Genre: zonder genre Leeftijd: 6-Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Alem, Katelijne van - Aerts, Jef - Als tweelingstammen van dezelfde boom De auteur Jef Aerts schrijft kinder- en jeugdboeken, maar ook gedichten, toneel en romans. Zijn kinderboeken werden bekroond met twee zilveren Griffels en de Boekenleeuw. In juni 2012 verscheen zijn eerste kinderroman: het kleine paradijs. Zijn verhalen zijn vaak wat poëtisch en spannend. De illustraties in Kersenhemel ... Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje. Adin en Dina zijn zulke vrienden. Tot Adin op een dag naar de stad gaat verhuizen. Een verhaal over weggaan en weer terugkomen. En hoe échte vriendschap altijd blijft duren....

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Aerts
DIMENSIE
11,39 MB
BESTANDSNAAM
Kersenhemel.pdf

OMSCHRIJVING

Sommige vrienden zijn veel meer dan vrienden. Ze groeien als tweelingkersen aan hetzelfde steeltje.Adin en Dina zijn zulke vrienden. Tot Adin op een dag naar de stad gaat verhuizen.Een verhaal over weggaan en weer terugkomen. En hoe échte vriendschap altijd blijft duren.

Wil je het boek lezen?Kersenhemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Aerts. Lezen Kersenhemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN