Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht

Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht - none | Fthsonline.com

...op mijn lijst . Rechtspraak Burgerlijk Procesrecht geeft een zo compleet mogelijk beeld van de relevante rechtspraak op het gebied van het burgerlijk procesrecht in ruime zin ... Bureau ISBN - Rechtspraakreeks ... . De bundel onderscheidt zich van andere uitgaven door zijn volledigheid: ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak 9789012402415 Re ... Rechtspraak Gezondheidsrecht door Jo Dorscheidt, T.A.M ... ... . U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak 9789012402415 Rechtspraakreeks - Rechtspraak koop je vanaf 29.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal De website van rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad der Nederlanden en de bijzondere colleges. Met informatie over de procedures bij rechtszaken, uitspraken en de organisatie van de rechtspraak. Rechtspraakreeks. Erfrecht | 2013-2014 . Rechtspraak Arbeidsrecht | 2017 . Rechtspraak Burgerlijk procesrecht . Rechtspraak Erfrecht Rechtspraak Gezondheidsrecht Rechtspraak Intellectuele Eigendom . Rechtspraak Intellectuele Eigendom Rechtspraak Intellectuele Eigendom | 2019-2020 ... Rechtspraak Gezondheidsrecht bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Medium SDU, Den Haag, 2016 In samenwerking met: Mr.Dr. J.H.H.M.Dorscheidt Mr. Drs. M.J.J. de Ridder Nysingh is een full service kantoor. We voelen ons thuis bij de organisaties die Nederland vormen. Ondernemingen, overheid en de zorg- en onderwijsinstellingen. Public Interests and Private Relationships; Reproductive Origins of Adult Health and Disease (ROAHD) De bundel Rechtspraak Gezondheidsrecht biedt een overzicht van standaarduitspraken die op dit gebied van het recht zijn verschenen. Deze uitspraken zijn zowel thematisch als naar rechtsgebied geordend. Verder zijn zij op hoofdpunten letterlijk weergegeven en voorzien van commentaar en literatuursuggesties. Bekende rechtszaken Op deze speciale pagina vindt u informatie over rechtszaken die veel aandacht krijgen in de media. Bijvoorbeeld: Marengo, Pulheim, het hoger beroep van Willem Holleeder en de zaak tegen Jos B. Auteur: M.J.J. de Ridder; T.A.M. van den Ende; J.H.H.M. Dorscheidt, Prijs: € 31,45, ISBN/ISBN13: 9789012398015, Categorie: Boek, Rechtspraak Gezondheidsrecht bevat v......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012398015 Juridische kwesties in de gezondheidszorg geven met regelmaat aanleiding om het oordeel van de rechter in te roepen. In de loop der jaren zijn in deze rechtspraak diverse trends waar te nemen.Daarbij moet een deel van die rechtspraak worden geacht te behoren tot de standaardkennis van de gezondheidsjurist. De bundel Rechtspraak Gezondheidsrecht biedt een overzicht van standaarduitspraken die op dit gebied van het recht zijn verschenen. Deze uitspraken zijn zowel thematisch als naar rechtsgebied geordend. Verder zijn zij op hoofdpunten letterlijk weergegeven en voorzien van commentaar en literatuursuggesties. De bundel bevat tevens diverse registers die het traceren van rechtszaken vergemakkelijken. De bundel is primair samengesteld ten behoeve van het hoger en universitair onderwijs Gezondheidsrecht, maar kan ook goede diensten bewijzen aan zorginstellingen, beleidsmakers, farmaceuten, hulpmiddelenproducenten, verzekeraars, advocaten, rechters en verder iedereen voor wie het in de dagelijkse praktijk belangrijk is om kennis te hebben van de richtinggevende gezondheidsrechtelijk jurisprudentie. De redactieleden van de bundel zijn werkzaam in het universitair onderwijs, het postacademisch onderwijs, de advocatuur en de rechterlijke macht.

Wil je het boek lezen?Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Rechtspraakreeks - Rechtspraak Gezondheidsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN