De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal

De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal - Bart van der Sloot | Fthsonline.com

...e Verordening Gegevensbescherming in gewone mensentaal 1e druk is een boek van Bart van der Sloot uitgegeven bij Amsterdam University Press ... De Algemene Verordening Gegevensbescherming in ... ... . ISBN 9789462989290 De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die geïnteresseerd is in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 2 De Algemene verordening gegevensbescherming 19 2.1 Eén gegevensbeschermingswet voor de hele Europese Unie 19 2.2 Wat regelt de Verordening? 20 2.3 Wat regelt de Uitvoeringswet? 21 2.4 Welke beginselen vormen het uitgangspunt bij de bescherming van p ... De Algemene Verordening Gegevensbescherming in ... ... .2 Wat regelt de Verordening? 20 2.3 Wat regelt de Uitvoeringswet? 21 2.4 Welke beginselen vormen het uitgangspunt bij de bescherming van persoonsgegevens? 21 3 Is de Verordening op mijn gegevensverwerkingen van toepassing? 23 Algemene informatie AVG. Sinds 25 mei 2018 geldt in de hele EU dezelfde privacywetgeving: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vindt u in dit dossier niet wat u zoekt? Kijk dan ook onder 'Onderwerpen' en 'Zelf doen'. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Zeer veel organisaties gebruiken persoonsgegevens en wisselen deze uit. De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens in Nederland zijn vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Op een aantal punten laat de AVG ruimte voor nationale keuzes....

INFORMATIE

AUTEUR
Bart van der Sloot
DIMENSIE
5,41 MB
BESTANDSNAAM
De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal.pdf

OMSCHRIJVING

De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. Op een schending van die regels staan boetes van maximaal 20 miljoen euro.Dit boek legt uit wat de belangrijkste plichten zijn van personen en organisaties die gegevens over anderen verwerken, zoals het treffen van technische veiligheidsmaatregelen, het doen van een impact assessment en het registreren van alle dataverwerkingsprocessen binnen de organisatie. Tevens bespreekt het welke rechten burgers hebben over wie gegevens worden verwerkt, zoals het recht om vergeten te worden, het recht op inzage en het recht om bezwaar te maken.

Wil je het boek lezen?De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart van der Sloot. Lezen De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN