& de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal

& de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal - Bernard Wesseling | Fthsonline.com

...d Het boek & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal, geschreven door Bernard Wesseling, koopt u bij Boeken ... Boek: & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Melancholie wandelt door deze gedichten, er wordt gepeinsd en teruggekeken, geprobeerd nieuwe en oude rituelen aan te gaan. Maar dan is daar ook altijd weer de razende realiteit.Waarin ... & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaa ... Bureau ISBN - & de dag ligt open als een ei in zijn ... ... . Maar dan is daar ook altijd weer de razende realiteit.Waarin ... & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal Bernard Wesseling. Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Melancholie wandelt door deze gedichten, er wordt gepei Door Bernard Wesseling. Kruimelpad. Home; Zoekresultaten & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal (Boek) En overal, zowel veraf als dichtbij, de dood. Melancholie wandelt door deze nieuwe gedichten, er wordt gepeinsd en teruggekeken, betreurd misschien ook wel. Maar dan is daar ook altijd weer de concrete, razende realiteit. Waarin autosleutels gezocht moeten worden, mooie vrouwen bewonderd en waarin de dag openligt als een ei in zijn gebroken schaal. Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Melancholie wandelt door deze gedichten, er wordt gepeinsd en teruggekeken, geprobeerd nieuwe en oude rituelen aan te gaan. Maar dan is daar ook altijd weer de razende realiteit.Waarin ... De wisseltrofee voor de teleurstellendste derde bundel van de eeuw is momenteel in handen van Bernard We...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernard Wesseling
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
& de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal.pdf

OMSCHRIJVING

Een man verandert in een vrouw, een dichter wordt uit paniek geboren, een acteur vindt een nieuwe emotie uit, de reconstructie van een veldslag wordt bijgewoond evenals het optreden van een hologram. Melancholie wandelt door deze gedichten, er wordt gepeinsd en teruggekeken, geprobeerd nieuwe en oude rituelen aan te gaan. Maar dan is daar ook altijd weer de razende realiteit.Waarin autosleutels gezocht moeten worden, vrouwen bewonderd en schaduwweduwes geschaduwd.

Wil je het boek lezen?& de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernard Wesseling. Lezen & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN