De rechter 20 hacktische tijden

De rechter 20 hacktische tijden - Jesse van Muylwijck | Fthsonline.com

...ior rechter strafrecht bij de rechtbank Midden-Nederland, de spijker op de kop ... Hacktische tijden - De Rechter Vol.20 Comic book sc by ... ... . Rechter, De 20 - Hacktische tijden. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. Hacktische tijden Nieuw Rechter, De 20 Softcover € 15,95 Inhoud. Het zijn hacktische tijden. Als je op straat niet wordt omvergereden door een whatsappende fietser word je thuis wel overvallen door een cybercrimineel. Als je de trein wilt nemen kan het zijn ... Hacktische tijden (De rechter 20) - stripverhaal bestellen Dit is de uitge ... bol.com | De rechter 20 hacktische tijden, Jesse van ... ... ... Hacktische tijden (De rechter 20) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Hacktische tijden . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. De rechter .00/10 0 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking. Vorige Volgende . 20 Hacktische tijden. Uitvergroten Achtercover Scenario: Jesse van Muylwijck: Tekeningen: Jesse van Muylwijck: Uitgever(s) Jessecartoons: Jaar: 2017: Pagina's: 108: ISBN: ... Rechter, De deel 20 Hacktische tijden Prijs: € 15.95 Uitgever: Van muylwijk Week 41, oktober 2017. Tekeningen: Muylwijk, Jesse van Scenario: Muylwijk, Jesse van Genre: Humor, Misdaad ISBN: 978-9-08219-175-2 Rechter, de 20 - Hacktische tijden ... Als je de trein wilt nemen kan het zijn dat je er niet meer in past, of dat die niet komt. Als je het nieuws probeert te volgen kan het echt of nep zijn. Als je een broek van 20 euro koopt kan dat ook het maandloon zijn van het kind dat 'm heeft gemaakt. De rechter lacht zich krom (2012) De vermaakbare samenleving (2013) Recht op rolletjes (2014) Heelmeesters in de rechten (2015) Held in toga (2017) Hacktische tijden (2017) Een uitgemaakte zaak (2018) Kopzorgen en hoofdzaken (2019) Prijs. In 2010 ontving Van Muylwijck de Stripschapprijs voor deze strip. Met Hacktische Tijden (2017, Jessecartoons) is stripserie De Rechter van Jesse van Mu...

INFORMATIE

AUTEUR
Jesse van Muylwijck
DIMENSIE
8,28 MB
BESTANDSNAAM
De rechter 20 hacktische tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Het zijn hacktische tijden. Als je op straat niet wordt omvergereden door een whatsappende fietser word je thuis wel overvallen door een cybercrimineel. Als je de trein wilt nemen kan het zijn dat je er niet meer in past, of dat die niet komt. Als je het nieuws probeert te volgen kan het echt of nep zijn. Als je een broek van 20 euro koopt kan dat ook het maandloon zijn van het kind dat ‘m heeft gemaakt. En als je eindelijk even rust hebt moet je ineens meedoen aan de week van de werkstress, zodat je het nog drukker op je werk krijgt. Help!In al die turbulentie en onzekerheid zijn er gelukkig een paar miljoen wijze Nederlanders die elke ochtend kalm hun dagblad pakken, en niet eerst het nieuws over zich heen laten komen, maar daadkrachtig doorswipen of –bladeren naar de strippagina. Daar vinden ze wat deze tijd het meest nodig heeft: humor.Jurist en cartoonist Jesse van Muylwijck heeft in dit boek weer zijn beste strips gebundeld.

Wil je het boek lezen?De rechter 20 hacktische tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jesse van Muylwijck. Lezen De rechter 20 hacktische tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN