De splitsing 1 - Frontlinies

De splitsing 1 - Frontlinies - Sylvain Runberg | Fthsonline.com

...Mensen in extreme situaties: Een niet nader genoemd, fictief Balkanland wordt verscheurd door een burgeroorlog ... Splitsing, de #1 - Frontlinies | Comic Stripshop, online ... ... . Legalen staan tegenover patriotten en beide kanten tellen ... De scheidslijnen tussen goed en kwaad zijn onduidelijk en het verzet is niet vrij van schuld voor hun methoden. In dit besneeuwde land doen de namen van steden denken aan de Balkan, maar de oorlog in het voormalige Joegoslavië is ver weg. De geschiedenis herhaalt zich in het heden. Frontlinies is het eerste deel van de trilogie De splitsing. We ... De splitsing - Frontlinies deel 1 - Ako.nl ... . De geschiedenis herhaalt zich in het heden. Frontlinies is het eerste deel van de trilogie De splitsing. We hebben de advertenties uitgeschakeld, ... De splitsing 7.65/10 2 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking. De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips: INT 1 Clivages. Volgende . 1 Frontlinies. Uitvergroten Achtercover Scenario: Sylvain Runberg: Tekeningen: Joan Urgell: Uitgever(s) ... Frontlinies is het eerste deel van de trilogie De splitsing. In een onbekend Balkanland woedt de burgeroorlog tussen de militaire regering en de rebellen. De scheidslijnen tussen goed en kwaad zijn onduidelijk en het verzet is niet vrij van schuld voor hun methoden. Frontlinies (De Splitsing 1) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Frontlinies. klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Frontlinies » De Splitsing 1 » Auteur(s): Runberg, Urgell » Uitgeverij: L » ISBN-nummer: 9789088865626 Splitsing, de 1 - Frontlinies ... Frontlinies is het eerste deel van de trilogie De splitsing. In een onbekend Balkanland woedt de burgeroorlog tussen de militaire regering en de rebellen. De scheidslijnen tussen goed en kwaad zijn onduidelijk en het verzet is niet vrij van schuld voor hun methoden. Recensie De splitsing HC 1 Frontlinies door Joan Urgell & Sylvain Runberg In een niet nader gespecificeerd - en dus wellicht fictief - Oostblokland woedt een burgeroorlog. Op een dag trekken de troepen van kolonel Melok de stad Pernissi binnen om zic...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvain Runberg
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
De splitsing 1 - Frontlinies.pdf

OMSCHRIJVING

Frontlinies is het eerste deel van de trilogie De splitsing. In een onbekend Balkanland woedt de burgeroorlog tussen de militaire regering en de rebellen. De scheidslijnen tussen goed en kwaad zijn onduidelijk en het verzet is niet vrij van schuld voor hun methoden.In dit besneeuwde land doen de namen van steden denken aan de Balkan, maar de oorlog in het voormalige Joegoslavië is ver weg. De geschiedenis herhaalt zich in het heden.

Wil je het boek lezen?De splitsing 1 - Frontlinies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvain Runberg. Lezen De splitsing 1 - Frontlinies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN