De verborgen universiteit 2 - De verborgen universiteit 2: Het levende labyrint

De verborgen universiteit 2 - De verborgen universiteit 2: Het levende labyrint - Natalie Koch | Fthsonline.com

...lekkere sfeer in. De schrijfstijl is redelijk direct en je zit er dus al heel gauw in ... Recensie: De Verborgen Universiteit 2: Het Levende ... ... . Ondanks dat het verhaal natuurlijk niet echt realistisch is komt het verhaal wel heel realistisch over. Geschreven bij De verborgen universiteit 2 - Het levende labyrint. heb alle twee de boeken gelezen. Hoop dat deel 3 zo snel uitkomt, kan niet wachten. Het boek pakt je of niet. Het is een genre waar je van moet houden. Een fantasieboek voor volwassenen met als je tussen de regels door leest een filoso ... bol.com | De verborgen universiteit 2 - Het levende ... ... . Een fantasieboek voor volwassenen met als je tussen de regels door leest een filosofische inslag die je aan het denken zet. Geschreven bij De verborgen universiteit 2 - Het levende labyrint. Alexa heeft gekozen voor een tweede semester aan de Verborgen Universiteit. Alexa twijfelt er heel erg aan of haar vader wel bij een auto-ongeluk omgekomen is, zoals haar docenten haar verteld hebben. Natalie Koch. Natalie Koch (1966) studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en werkte onder meer als muziekjournalist en redacteur. Zowel haar roman Streken, waarmee ze in 2006 debuteerde bij Queri...

INFORMATIE

AUTEUR
Natalie Koch
DIMENSIE
5,91 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen universiteit 2 - De verborgen universiteit 2: Het levende labyrint.pdf

OMSCHRIJVING

Alexa vermoedt dat er meer aan de hand is met de manier waarop haar vader om het leven kwam. Terwijl ze aan een nieuw semester op Untreaceable University begint en de intrigerende Mary ontmoet, probeert ze te achterhalen wat haar vader in de laatste maanden van zijn leven heeft gedaan. Als ze ontdekt dat hij en zijn zus betrokken waren bij een topgeheim onderzoek naar een zeventiende-eeuws manuscript over destructieve magische muziek, roept ze het onheil over zichzelf af; ze moet opboksen tegen krachten die uit alle macht willen voorkomen dat de waarheid uitkomt. Die waarheid zal gruwelijker zijn dan ze zich kan voorstellen. Uiteindelijk komt ze voor een keuze te staan die niet alleen haar eigen leven in gevaar brengt, maar ook de levens van haar beste vrienden kan verwoesten.

Wil je het boek lezen?De verborgen universiteit 2 - De verborgen universiteit 2: Het levende labyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Natalie Koch. Lezen De verborgen universiteit 2 - De verborgen universiteit 2: Het levende labyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN