Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier)

Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier) - Piet Wijn | Fthsonline.com

...Duck, in de nrs. 9 t/m 25 van dat jaar. De eerste albumuitgave was ook in 1986 ... Douwe Dabbert HC 13 De heksen van eergisteren - De Strip-Aap ... . Het verhaal Strips & Graphic novels van de Douwe Dabbert serie Dauwe Dabbert is een kabouter die veel vreemde avonturen beleefd, vaak met bovennatuurlijke wezens. Hij heeft een bijzondere toverknapzap met voorwerpen die hem altijd uit de benarde situaties waar hij in terecht komt weten te redden. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000084501413","productCreator":{"creators":["Thom Roep"],"crop":true ... 2x hardcover met linnen rug, op 150 exemplaren. Genummerd, en gesigneerd d ... Douwe Dabbert - De Heksen van Eergisteren | Stripwinkel ... ... ... 2x hardcover met linnen rug, op 150 exemplaren. Genummerd, en gesigneerd door Thom Roep. Met als bijlage een gelijkgenummerde set van 3 ex-librissen. Naast het 8 pagina's tellende dossier staat natuurlijk ook het complete verhaal in deze uitgave. 13. De heksen van Eergisteren nummer 148/150 14. Op het spoor van kwade Douwe Dabbert - De Heksen van Eergisteren . Onze luxe grootformaat uitgave van Douwe dabbert is 02-11-2019 van de pers komen rollen. Het album wordt aankomende week verzonden naar de "Douwe leden" Voor de Douwe leden hebben we ook weer een leuke aktie. Douwe Dabbert betreedt ondanks de waarschuwingen van de dorpsbewoners het verboden gebied en raakt hierdoor ook opgesloten. Lukt het hem om aan de toverkunsten van de heksen van Eergisteren te ontsnappen? De hardcover heeft een extra dossier van 8 blz. Douwe Dabbert betreedt, ondanks de waarschuwingen van de dorpsbewoners, het verboden gebied en raakt hierdoor ook opgesloten. Lukt het hem om aan de toverkunsten van de heksen van Eergisteren te ontsnappen? Overige productgegevens Held Douwe Dabbert. Reeks/Deel Douwe Dabbert 13. Uitgavereeks Douwe Dabbert Hc - DLC / Uitg. L. ISBN ... Van het album Douwe Dabbert 13 - De heksen van Eergisteren verschijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Wijn
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier).pdf

OMSCHRIJVING

Niemand hoeft het te wagen het duingebied tussen de dorpen Juttersbaai en Kriekenlach te betreden. Wie dit toch doet wordt vreselijk gestraft. Het gevolg hiervan is dat enkele mensen al jaren tegen hun wil in de duinen gevangen worden gehouden. Douwe Dabbert betreedt ondanks de waarschuwingen van de dorpsbewoners het verboden gebied en raakt hierdoor ook opgesloten. Lukt het hem om aan de toverkunsten van de heksen van Eergisteren te ontsnappen?

Wil je het boek lezen?Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Wijn. Lezen Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN