Duikatlas koraalriffen

Duikatlas koraalriffen - J. Jackson | Fthsonline.com

...zondere natuurgebieden alleen onder water en vooral in verre, warme landen ... Koraalriffen zijn de kanariepietjes van het klimaat | Trouw ... . Nog wel, want koraalriffen gaan verloren zonder dat de meeste mensen het weten. En dat terwijl ze niet alleen mooi zijn, maar ook erg nuttig. Koraalriffen groeien alleen in warme, ondiepe tropische zeeën. De temperatuur van het water is belangrijk voor de groei van de riffen. Het optimum moet tussen de 26 en 27 graden liggen. Koude stromingen verhinderen rifgroei, vandaar dat er vrijwel geen koraa ... Boekwinkeltjes.nl - j.jackson - duikatlas koraalriffen ... . Koude stromingen verhinderen rifgroei, vandaar dat er vrijwel geen koraalriffen zijn aan de westkust van Afrika en aan de Amerikaanse westkust. Liefde tegen elke prijs? - Bouquet 377A is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Liefde tegen elke prijs? - Bouquet 377A PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Liefde tegen elke prijs? - Bouquet 377A Koraalriffen zijn méér dan alleen betoverend mooi. Ook de mens kan niet zonder het rif. Miljoenen mensen leven bijvoorbeeld van de vissen die ze op het rif vangen. Ook vormen de riffen een natuurlijke golfbreker, waardoor ze de kust beschermen tegen golfslagen. "Normaal gesproken hebben koraalriffen ongeveer zes tot tien jaar nodig om te herstellen. Als er echter in die tussentijd opnieuw verbleking plaatsvindt, ben je weer terug bij af." En op dit moment ligt de verstoringsfrequentie hoger dan de normale herstelperiode. "2017 was het tweede jaar op rij dat het Great Barrier Reef te maken had met grootschalige verbleking. Koraalriffen groeien alleen in tropische zeeën die niet te diep zijn. De temperatuur van het water is heel belangrijk voor de ontwikkeling van het koraal, het optimum moet tussen de 26 en 27 graden Celsius liggen. Op plekken waar koude stromingen voorkomen groeit geen koraal, dit zijn plekken als de westkust van Afrika en Amerika.Het… Duikatlas koraalriffen . Uitgevers BookSpot B.V. (inzake New Book uitg) Top 33. Totaal gesloopt Grandes Lignes 5e ed havo/vwo 2 livre d'exercices Boer Boris heeft het heet Binas | 6e havo/vwo | informatieboek Nog lange niet De meeste mensen deugen. Net bekeken....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Jackson
DIMENSIE
10,7 MB
BESTANDSNAAM
Duikatlas koraalriffen.pdf

OMSCHRIJVING

De Duikatlas koraalriffen is een uitgebreid handboek van ’s werelds beste duikplaatsen. In dit boek krijgt u informatie over verschillende manieren van duiken, zoals stimulerende duiken in sterke stroming, duiken bij kleurrijke riffen, spannende maar verantwoorde interacties met zeedieren, de kalme fascinatie van muck diving en ’s werelds beste wrakduiken. Verschijnselen die van belang zijn voor duikers, bijvoorbeeld El Niño en zijn effecten op de onderwaterwereld, zoals koraal bleaching, worden toegelicht met tekeningen. In de algemene inleiding vindt u een lijst met praktische adviezen voor de reizende duiker. Een uitgebreide bijlage geeft informatie per regio over de beste tijd om te duiken, de bereikbaarheid, de beschikbaarheid van apparatuur en de kwaliteit van het leven onder water.Of u nu een duikreis wilt plannen of u eerst alleen wilt verdiepen in duiken, in de Duikatlas koraalriffen vindt u een schat aan informatie over elk deel van de wereld, verzameld door een team van bekende duikers en onderscheiden onderwaterfotografen. Met de gedetailleerde kaarten kunt u alvast genieten van de schoonheid van de mooiste duikplaatsen ter wereld.

Wil je het boek lezen?Duikatlas koraalriffen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Jackson. Lezen Duikatlas koraalriffen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN