Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny

Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny - Yolanda Entius | Fthsonline.com

...ortages en documentaires over boeken en schrijvers, die vaak tegen de verdrukking in hun weg zoeken naar een geïnteresseerd publiek ... Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny - Yolanda ... ... . Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny. Nederlandstalig; Paperback; 2018; In Het verhaal van Benito Benin sluit de eenzame Lieke vriendschap met Benito de slak, die met haar meereist vanaf de camping in… Meer. 12 95. Uiterlijk 24 juni in huis ... Het oordeel voorbij. ... Het verhaal van Benito Benin - En dat van Fanny. Yolanda Entius familie/naasten Hoe dan wel? Herman de Neef diagnose, behandel ... HET VERHAAL VAN BENITO BENIN EN DAT VAN FANNY - Yolanda ... ... . ... Het verhaal van Benito Benin - En dat van Fanny. Yolanda Entius familie/naasten Hoe dan wel? Herman de Neef diagnose, behandeling en medicatie Hoor wat ik voor je kan betekenen. Maarten Muis diagnose, behandeling en medicatie Hulp in zicht. Marieke Proper In Het verhaal van Benito Benin sluit de eenzame Lieke vriendschap met Benito de slak, die met haar meereist vanaf de camping in Frankrijk. Benito, jongen en meisjeineen, is niet gelukkig met zichzelf en droomt ervan als een vogel te kunnen wegvliegen. Net zomin lukt het Lieke - gepest om haar jongensachtigheid - haar draai in het leven vinden. Pas wanneer ze afscheid nemen voltrekt zich ... In Het verhaal van Benito Benin sluit de eenzame Lieke vriendschap met Benito de slak, die met haar meereist vanaf de camping in Frankrijk. Benito, jongen en meisjeineen, is niet gelukkig met zichzelf en droomt ervan als een vogel te kunnen wegvliegen. Net zomin lukt het Lieke - gepest om haar...

INFORMATIE

AUTEUR
Yolanda Entius
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny.pdf

OMSCHRIJVING

In Het verhaal van Benito Benin sluit de eenzame Lieke vriendschap met Benito de slak, die met haar meereist vanaf de camping in Frankrijk. Benito, jongen en meisjeineen, is niet gelukkig met zichzelf en droomt ervan als een vogel te kunnen wegvliegen. Net zomin lukt het Lieke – gepest om haar jongensachtigheid – haar draai in het leven vinden. Pas wanneer ze afscheid nemen voltrekt zich de metamorfose waar zij naar op zoek was.Fanny, in En dat van Fanny, verandert van iemand die het leven ternauwernood heeft leren beheersen in iemand die haar grip volledig verliest. Met hulp van haar zus blijft ze op de been, al gaat ze kliniek in en kliniek uit. In haar eenzaamheid heeft ze een obsessie ontwikkeld voor de beroemde Alma Hendriks, die zij minutieus in de gaten houdt. Wanneer ze Alma eindelijk in het echt ziet, blijkt Fanny zo veranderd dat contact onmogelijk is.Het werk van Yolanda Entius is bijzonder en ontroerend. Net als in haar roman Abdoel en Akil vindt zij in dit tweeluik inspiratie bij moderne thematiek, die ze op laconieke en toegankelijke toon tot persoonlijke verhalenweet te smeden.

Wil je het boek lezen?Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yolanda Entius. Lezen Het verhaal van Benito Benin en dat van Fanny Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN