De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984)

De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) - Riad Sattouf | Fthsonline.com

...84) van Sattouf Riad, De Arabier van de toekomst? Deze strip is beschikbaar online bij De P ... Arabier van de toekomst, de - 3: Een jeugd in het Midden ... ... ... Arabier van de Toekomst, De 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) Dit artikel is mogelijk leverbaar Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Recensie De arabier van de toekomst 1 Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) door Riad Sattouf Ook bij De Strip-Aap stond de telefoon roodgloeiend na de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo. Of wij dat blad verkochten? Neen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er zelfs no ... De Arabier van de toekomst: Een jeugd in het Midden-Oosten ... ... . Of wij dat blad verkochten? Neen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er zelfs nog nooit van gehoord had! Arabier van de Toekomst, De deel 1 Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) Prijs: € 21.95 Uitgever: De geus Week 11, maart 2015. Tekeningen: Sattouf, Riad Scenario: Sattouf, Riad Genre: Graphic Novel, autobiografie ISBN: 978-9-04453-467-2 De Arabier van de toekomst : een jeugd in het Midden-Oosten. [1], 1978-1984 Riad Sattouf (auteur) , Toon Dohmen (vertaler) , Mariella Manfré (vertaler) De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst. In Maart 2015 besprak het DWDD-boekenpanel De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) van Riad Sattouf. Riad de barbaar . Het verleden van de Arabier van de toekomst komt steeds dichter bij het heden: de serie over de jeugd van de Frans-Syrische auteur Riad Sattouf in het Midden-Oosten beslaat in dit derde deel de jaren 1985-1987. We bevinden ons nog steeds in het corrupte, achterlijke Syrië van Assad sr. (nog altijd te verkiezen boven het Syrië van vandaag!), met een kort uitstapje naar het ... Boeken van Riad Sattouf lezen? Boeken van Riad Sattouf koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst.I De Franse striptekenaar Riad Sattouf maakte met de eerste twee delen van De Arabier van de toekomst veel los in Frankrijk. In een land dat werd getroffen door verschillende aanslagen en waarin het Front National oprukt, zijn de boeken onverwachte, veelbesproken en bekritiseerde bestsellers geworden. De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat z...

INFORMATIE

AUTEUR
Riad Sattouf
DIMENSIE
5,62 MB
BESTANDSNAAM
De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984).pdf

OMSCHRIJVING

De kleine Riad, blond als zijn Franse moeder, groeit op in de Arabische wereld van zijn vader: het Libië van Khadafi en het Syrië van Assad. Dat zijn nou echte, moderne mannen, vindt Riads vader. Zo moet zijn zoon ook worden: een Arabier van de toekomst.In deze kleurrijke autobiografische graphic novel schetst Sattouf het Midden-Oosten van de vroege jaren tachtig, en geeft de lezer zo een kritisch en komisch inkijkje in de culturele achtergrond van de conflicten van vandaag.

Wil je het boek lezen?De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riad Sattouf. Lezen De Arabier van de toekomst 1 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1978-1984) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN