De vrouw van hierboven

De vrouw van hierboven - Claire Messud | Fthsonline.com

...edend dat ze het liefst met koeienletters 'Krijg allemaal de tering' op haar graf zou willen laten zetten ... De vrouw van hierboven | Josine Nieuwland ... . De vrouw van hierboven (Paperback). Nora Eldridge is altijd een good girl geweest; een goede dochter en collega. Ze geeft les op een basisschool in... De hoofdpersoon is de 42 jarige alleenstaande Nora Eldridge uit Boston, die kwaad is, omdat ze is verdwaald in een wereld van uiterlijk vertoon. Onzichtbaar levend als de vrouw van hierboven; de vrouw die niemand bij naam kent. Zij is kwaad omdat z ... Studystore | De vrouw van hierboven, Messud. Claire ... ... . Onzichtbaar levend als de vrouw van hierboven; de vrouw die niemand bij naam kent. Zij is kwaad omdat zij haar hele leven heeft geprobeerd uit het doolhof van middelmatigheid te raken. Nora Eldridge is 'de vrouw van hierboven'. Eind dertig, single, kind- en ambitieloos; een onopvallende vrouw die haar dagen slijt als basisschooljuf. Haar vroegere dromen om het te maken in de kunstwereld wakkeren weer aan wanneer ze Sirena ontmoet, installatiekunstenares en moeder van Reza, één van Nora's leerlingen. De vrouw van hierboven | ISBN 9789041422798 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Claire Messud
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw van hierboven.pdf

OMSCHRIJVING

Nora Eldridge is altijd een good girl geweest; een goede dochter en collega. Ze geeft les op een basisschool in Cambridge, Massachusetts en wordt op handen gedragen door de kinderen en hun ouders. Maar haar passie ligt bij kunst. En kunstenaar zijn is haar wérkelijke roeping, daarvan is ze overtuigd. Dan komt Reza Shasid in haar klas, acht jaar oud. Reza's vader werkt aan Harvard; Sirena, zijn moeder, maakt kunstinstallaties en staat op het punt internationaal door te breken. In het jaar waarin het gezin Nora op sleeptouw neemt, verandert alles voor de lerares. Of, althans, dat denkt ze. De bevrijding van haar oude leventje met de ingesleten gewoonten is echter niet zoals ze had gehoopt... en dan blijkt dat niets meer privé is. Urgent en met snijdende emotie verteld, gaat De vrouw van hierboven over obsessie, kunst, jezelf vinden én over de prijs die betaald moet worden om een droom na te jagen.

Wil je het boek lezen?De vrouw van hierboven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claire Messud. Lezen De vrouw van hierboven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN