Een zomer in Venetië

Een zomer in Venetië - Wlodzimierz Odojewski | Fthsonline.com

...censie voor haar kiezen en opeens wordt het haar pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken ... 'Een zomer in Venetië' van Nicky Pellegrino - Ciao tutti ... ... . Addolorata vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Een zomer in Venetië is het nieuwste boek van Nicky Pellegrino. Haar achtste alweer, en trouwe lezers weten wat dat betekent: romantiek, Italië en beschrijvingen van heerlijk eten waardoor het water je in de mond loopt. Want dat is waar Pellegrino, een Engelse met Italiaanse roots, ... 'Een zomer in Venetië'(One Summer in Veni ... Een zomer in Venetië - NRC Webwinkel ... . Want dat is waar Pellegrino, een Engelse met Italiaanse roots, ... 'Een zomer in Venetië'(One Summer in Venice) is een heerlijk boek voor alle fans van Jill Mansell en Chantal van Gastel! Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. In Venetië kan je natuurlijk een gondel of Vaporetto (stadsbus-te-water) pakken of een rondvaartboot nemen. Nog leuker is het om zelf te peddelen. Kajakken in Venetië kan zelfs zonder enige peddelervaring. Tijdens een begeleide tocht vaar je door de smalste kanaaltjes. 6. Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar zijn tante Weronika op het platteland gestuurd. In haar landhuis ontdekt hij op een dag een plas water in de kelder, die snel groter ... Een zomer in Venetië Wlodzimierz Odojewski. Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar zijn tante Weronika op het platteland gestuurd. In haar landhuis ontdekt hij op een dag een plas water in de kelder, die snel groter ... Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Italië favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Maar Venetië heeft meer voor haar in petto… Via deze link lees je alvast een fragment. Lees verder in Een zomer in Venetië | Nicky Pellegrino | vertaal d...

INFORMATIE

AUTEUR
Wlodzimierz Odojewski
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
Een zomer in Venetië.pdf

OMSCHRIJVING

Marek kan bijna niet wachten om op vakantie te gaan naar Venetië. Hoewel hij pas negen is, weet hij alles over de stad. Maar de zomer van 1939 heeft andere verrassingen voor hem in petto. Vanwege de dreigende oorlog moet hij in Polen blijven en wordt hij naar zijn tante Weronika op het platteland gestuurd. In haar landhuis ontdekt hij op een dag een plas water in de kelder, die snel groter wordt. Een heilzame bron!Zijn lievelingstante Barbara gaat meteen met dit idee aan de slag. Stoelen worden bruggen, de pingpongtafel wordt het San Marcoplein. En terwijl buiten uit de blauwe lucht de eerste bommen vallen, beleeft Marek onder de lampionnen in de verduisterde kelder een reis die het echte Venetië ver overtreft.

Wil je het boek lezen?Een zomer in Venetië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wlodzimierz Odojewski. Lezen Een zomer in Venetië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN