Groot Handboek Lopen

Groot Handboek Lopen - Herbert Steffny | Fthsonline.com

...ny? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Spooky, the iPhone Runner: 'Groot Handboek Lopen ... ... .nl en download gratis boeken! Motivatie en doel - van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste voeding. Groot handboek lopen. Uitgever Deltas, Aartselaar Verschenen 2010 ISBN 9789044728767 Kenmerken 304 pagina's, ill, 23 cm Aantekening Vert. van Das grosse Laufbuch. - München : Südwest, 2004 Met reg [vert. uit het Duits: Harry Naus] Oorspr. Nederlandse uitg.: 2006. Groot handboek lopen. Ui ... Groot handboek lopen - bibliotheek.nl ... . Nederlandse uitg.: 2006. Groot handboek lopen. Uitgever Deltas, Aartselaar Verschenen 2006 Groot handboek geneeskrachtige Planten 8e druk van Geert Verhelst kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789080778467. Deltas Groot handboek lopen voor slechts €25.95 Dit boek laat zowel de beginner als de gevorderde zien hoe met allesomvattende en in de praktijk getoetste trainingsschema`s het doel stap voor stap bereikt kan worden. Hieronder vind je een lijst met alle 400 kruiden die uitgebreid of beknopt (aangeduid met *) worden behandeld in het Groot handboek geneeskrachtige planten van dr. Geert Verhelst. Acacia catechu (Catechu) Acanthea virilis (Muira-puama, Potentiehout) Achillea millefolium (Gewoon duizendblad) Deltas Groot handboek lopen 30,95-3% 29, 95. Helaas is dit product niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice (0182-614600) voor een vervangend product. Gebruik de schoenadvies test voor een geschikt alternatief/opvolger van je huidige hardloopschoenen. * Aantal Verder vindt u: - een doeltreffend plan voor beginners om meteen `verslaafd´ te raken aan hardlopen - tips van triatleten om efficiënter te trainen - een verrassend programma om uw uithoudingsvermogen te verdubbelen - een overzicht van de meest voorkomende blessures en hoe u ze vermijdt - 11 regels om een marathon te lopen - hoe u als een kampioen moet denken Compleet handboek lopen werd ... 'Groot Handboek Lopen' is zonder twijfel het meest complete technische loopboek dat ik tot op dit moment gelezen heb. Zowel inhoudelijk als qua vorm zit het dan ook prima in elkaar. Hoewel ik ondertussen meer en meer op onverharde paden ben gaan lopen kon ik dankzij de schema's in dit boek voor het eerst onder de uurgrens bij de 10km duiken. Lopen . groot handboek. HERBERT STEFFNY Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU Vrije tijd. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Motivatie en doel - van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste voeding. Stap voor stap naar ... Groot...

INFORMATIE

AUTEUR
Herbert Steffny
DIMENSIE
4,51 MB
BESTANDSNAAM
Groot Handboek Lopen.pdf

OMSCHRIJVING

Motivatie en doel - van joggen tot trainen voor een marathon - stretching en powertraining - de juiste voeding. Stap voor stap naar het doel. Herbert Steffny heeft enkele decennia lang ervaring opgedaan in het hardlopen en het geven van workshops. In dit boek vat hij de kennis samen die hij in al die jaren heeft vergaard. Hij geeft professioneel advies over de juiste uitrusting en de verschillende loopdisciplines - van walking tot marathon en zelfs ultraloop. Hij laat zowel de beginner als de gevorderde zien hoe met allesomvattende en in de praktijk getoetste trainingsschema's het doel stap voor stap bereikt kan worden. Bovendien geeft hij informatie over de juiste hardloopstijl, stretchen, voeding en motivatie. Herbert Steffny is afgestudeerd als bioloog en is meervoudig Duits kampioen. Hij heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen en won de bronzen medaille tijdens de Europese Kampioenschappen marathon in 1986. In 2003 vestigde hij het Duitse record op de 10.000 meter voor 50-plussers. Herbert Steffny werkt sinds vele jaren als trainer en is een vaak gevraagde hardloopdeskundige op radio en televisie. Zijn boeken over walking en hardlopen zijn stuk voor stuk bestsellers.

Wil je het boek lezen?Groot Handboek Lopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbert Steffny. Lezen Groot Handboek Lopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN