Het geheim van de Peña Collarada

Het geheim van de Peña Collarada - Ton Joosten | Fthsonline.com

...CHTEN INDEPYRENEEËN. Eindelijk is er een wandelgids die is geschreven voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de ... Het geheim van de Peña Collarada van Ton Joosten bestellen? ... ... 4 HET GEHEIM VAN DE PEÑA COLLARADA Arette Issor Lurbe-St-Christau N134 Gorges de Lourdios Col de Marie Blanque Louvie-Juzon d 1266 m 1351 m Sarrance Bielle Lourdios- Ichère N m Gere m Osse Belesten Col d'abisque en Aspé Bedous Ferri Aydius 1709 m Arette-La Pierre-St-Martin Laruns Béost 2348 m Lees-Athas Accous Pic d'anie les Eaux- 2 les Eaux- D m -Chaudes Bonnes Arren 1 Lescun Cette- Marso ... 'Het geheim van de Peña Collarada, avontuurlijke bergtochten in de Pyreneeën' door Ton Joosten - Onze prijs: €18,95 - O ... Het geheim van de Peña Collarada - PDF ... ... 'Het geheim van de Peña Collarada, avontuurlijke bergtochten in de Pyreneeën' door Ton Joosten - Onze prijs: €18,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het geheim van de Peña Collarada direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. Het boek Het geheim van de Peña Collarada, geschr...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Joosten
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de Peña Collarada.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Pyreneeënkenner Ton Joosten, die meer dan 1400 dagen in de Pyreneeën verbleef, selecteerde de mooiste trektochten om ze te bundelen in deze gids.Tien van de veertien tochten zijn rondwandelingen, hetgeen van belang is voor de vele wandelaars die per auto naar de Pyreneeën reizen. De tochten vormen een netwerk, een gesloten circuit, zodat de wandelaar een enorme vrijheid heeft en desgewenst zijn eigen tocht kan samenstellen.Sommige meerdaagse tochten zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot klassiekers. De moeilijkheidsgraad van de tochten varieert van eenvoudige, korte tochten over goed gemarkeerde wandelpaden, die ook voor minder ervaren wandelaars geschikt zijn, tot langere trekkings die hoge eisen stellen aan oriënteringsvermogen, fysieke conditie en mentale hardheid.De beschreven bergtochten zijn allemaal meerdaagse tochten, in lengte variërend van twee tot negen dagen. Elke tocht is verdeeld in dagetappes, die in detail worden beschreven en wordt voorafgegaan door praktische informatie (standplaats, onderdak, zwaarte, beste tijd, internet,wandelkaarten, overstappen op andere tochten, tijdsduur en de hoeveelheid klimmen en dalen). De route is op een overzichtskaart ingetekend.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de Peña Collarada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Joosten. Lezen Het geheim van de Peña Collarada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN