Suske en Wiske 93 De snorrende snor

Suske en Wiske 93 De snorrende snor - Willy Vandersteen | Fthsonline.com

...culier ) 10 jaar actief op Tweedehands.net Bekijk alle advertenties Suske en Wiske - De snorrende snor (deel 93 uit de "rode"reeks) De Snor is Sidonia's vader, die eensklaps komt opdagen en beweert een "Dinges" gezien te hebben ... Suske en Wiske 93 De snorrende snor - stripinfo.be ... . Het blijkt een afgezant van de planeet Fiksion te zijn, die naar de aarde gekomen is in een compleet ruimtetuig vol robots en met een geheimzinnige leider. Suske en Wiske no. 093: De snorrende snor - hertekende cover De snorrende snor Willy Vandersteen. 0. Verschenen in 1982. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 geen. Genre Junior Serie Suske en Wiske (9 ... Vind de snorrende snor op Marktplaats - juni 2020 ... . 093: De snorrende snor - hertekende cover De snorrende snor Willy Vandersteen. 0. Verschenen in 1982. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 geen. Genre Junior Serie Suske en Wiske (93) Aantal pagina's 58 Laatste editie 12 mei 2020 ISBN 9002118120 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Suske en Wiske 93 - De snorrende snor aantal. In winkelmand. Categorieën: Zo goed als nieuw, Suske en wiske, Oranje Uitgave, S Tag: Suske en Wiske. Beoordelingen (0) Beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om "Suske en Wiske 93 - De snorrende snor" te beoordelen Reactie annuleren. SUSKE EN WISKE nr 93 / DE SNORRENDE SNOR / 1°DRUK 1969 | Boeken, Strips & Tijdschriften, Strips, comics, afgeleide producten, Frans-Belgische, Europese strips | eBay! Suske en Wiske 93 - De snorrende snor. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. De snorrende snor Nieuw Vierkleurenreeks Softcover Softcover € 6,99 Inhoud. Sidonia's vader De Snor komt op een van zijn wandelingen een vliegende robot met tentakels tegen. De robot is op verkenning voor de ... Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding verbergen. Welkom Gast; ... Suske en Wiske pocket 36 Pocket 36. ... 93 De snorrende snor. Uitvergroten Achtercover Scenario: Willy Vandersteen: Tekeningen: Willy Vandersteen: Inkting: Karel Boumans: Uitgever(s) Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Vandersteen, Willy - Suske en Wiske 93 De Snorrende Snor 185 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met suske en wiske dvd! Tweedehands en nieuwe CD's en DVD's aangeboden en gezocht op Marktplaats. Van singles tot verzamelalbums, van klassiek tot rock, je vindt het op Marktplaats! De snorrende snor is het veertigste stripverhaal uit de reeks van Suske en Wiske.Het is geschreven door Willy Vandersteen en gepubliceerd in De Standaard en Het Nieuwsblad van 8 september 1956 tot en met 17 januari 1957.. De eerste albumuitgave was in 1957, destijds in de Vlaamse ongekleurde reeks met nummer 29. In 1969 verscheen het verhaal in de Vierkleurenreeks met albumnummer 93....

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Vandersteen
DIMENSIE
6,55 MB
BESTANDSNAAM
Suske en Wiske 93 De snorrende snor.pdf

OMSCHRIJVING

Sidonia¿s vader De Snor komt op een van zijn wandelingen een vliegende robot met tentakels tegen. De robot is op verkenning voor de bewoners van planeet Fiksion en logeert bij Sidonia in ruil voor heel wat geschenken. Wie of wat is de robot eigenlijk? En waarom deelt hij zoveel cadeautjes uit en is hij zo vriendelijk voor iedereen?

Wil je het boek lezen?Suske en Wiske 93 De snorrende snor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Vandersteen. Lezen Suske en Wiske 93 De snorrende snor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN