De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer

De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer - Jean M. Auel | Fthsonline.com

...eschreven bij De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer ... De Stam van de Holenbeer: een oeroud verhaal | Hobby en ... ... . Toen de serie uitkwam, keek ik telkens reikhalzend uit naar het volgende deel. Toen was ik mid 20, nu mid 40. Je niet kunnen losrukken van het verhaal, totaal afgesloten zijn van de buitenwereld, heerlijk op de bank of in je bed. De Stam van de Holenbeer (The Clan of the Cave Bear) is een historische roman uit 1980 van de Amerikaanse schrijfster Jean M. Auel die zich afspeelt in de prehistorie.Het is het eers ... De stam van de Holenbeer - Audioboek - Jean M. Auel - Storytel ... . Auel die zich afspeelt in de prehistorie.Het is het eerste deel van de De Aardkinderen-serie. 'De lezer raakt onherroepelijk in de ban.' - Algemeen Dagblad De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean M. Auel
DIMENSIE
4,11 MB
BESTANDSNAAM
De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Aardekinderen. In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. Ze krijgt de naam Ayla, en Iza onderwijst haar geduldig in heelkunde en kruidenleer.Jean M. Auels serie De Aardkinderen vertelt het verhaal over het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven.

Wil je het boek lezen?De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean M. Auel. Lezen De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN