De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij

De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij - Samira Ahale | Fthsonline.com

... haar (nog te verschijnen) biografie 'De spirituele allochtoon en het kusjeshuis' schrijft ze over haar dubbelleven en haar vlucht naar vrijheid ... De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij, Samira Ahale ... ... . 'De Spirituele Allochtoon - Eindelijk vrij' is geïnspireerd op Een cursus in wonderen en de werking van de chakra's. Ze helpt mensen in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar (nog te verschijnen) biografie 'De spirituele allochtoon en het kusjeshuis' schrijft ze over haar dubbelleven en haar vlucht naar vrijheid. 'De Spirituele Allochtoon - Eindelijk vrij' is geïnspireerd op Een cursus in wonderen en de werking van de chakra's. De spirituele allochtoon ... De Spirituele Allochtoon - Eindelijk Vrij | Spirituele ... ... . 'De Spirituele Allochtoon - Eindelijk vrij' is geïnspireerd op Een cursus in wonderen en de werking van de chakra's. De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij. Voel jij het ook, die constante druk van werk, familie, relaties, geloof en gezin? Loop je vast en heb je alles geprobeerd om weer grip te krijgen op je agenda, je energie, je gevoel? Toch lijkt het of je die grip steeds weer verliest.Ongemerkt blijf je leven vanuit je verleden. Maar je wilt een toekomst die van het verleden verschilt!...

INFORMATIE

AUTEUR
Samira Ahale
DIMENSIE
9,95 MB
BESTANDSNAAM
De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij.pdf

OMSCHRIJVING

Voel jij het ook, die constante druk van werk, familie, relaties, geloof en gezin? Loop je vast en heb je alles geprobeerd om weer grip te krijgen op je agenda, je energie, je gevoel? Toch lijkt het of je die grip steeds weer verliest.Ongemerkt blijf je leven vanuit je verleden. Maar je wilt een toekomst die van het verleden verschilt! Je wilt VRIJ zijn!Samira Ahale heeft het allemaal doorleefd. In het diepste dal vond zij haar vrijheid. In zichzelf. En in dit boek leert ze jou je innerlijke vrijheid te vinden. Ze leidt je met inzichten en via praktische stappen voorbij je angst, onzekerheid en twijfel. Want er is niets wat jij niet kunt hebben, doen of zijn.Werp het juk van je verleden voorgoed van je af, voel je weer vrij!Samira Ahale (1977) is mindfulness-, motivatie- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze is gescheiden en moeder van twee kinderen.Ze helpt mensen in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar (nog te verschijnen) biografie 'De spirituele allochtoon en het kusjeshuis' schrijft ze over haar dubbelleven en haar vlucht naar vrijheid. 'De Spirituele Allochtoon - Eindelijk vrij' is geïnspireerd op Een cursus in wonderen en de werking van de chakra's.

Wil je het boek lezen?De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Samira Ahale. Lezen De spirituele allochtoon - Eindelijk vrij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN